Semih Kılıçsoy için sıraya giren 6 kulüp ortaya çıktı! En ucuz takım 230 milyon euro!

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
- Güncelleme:
Semih Kılıçsoy için sıraya giren 6 kulüp ortaya çıktı! En ucuz takım 230 milyon euro!

Spor Haberleri  / Sabah

Beşiktaş ve Türk futbolunun altın çocuklarından Semih Kılıçsoy için tam 6 Avrupa devi İstanbul'a scout üstüne scout yolluyor.

Beşiktaş'ta yakaladığı çıkışla sadece Siyah Beyazlı kulübün değil Avrupa'nın dev kulüplerinin de yeni gözdesi olan Semih Kılıçsoy için Almanlar, İspanyollar ve İngilizler sıraya girmiş durumda.

Beşiktaş'ın genç forveti Semih Kılıçsoy, futbol gündeminin 1 numarasından düşmüyor.  18 yaşındaki futbolcu, 11 maçta 7 gol ve 1 asist üreterek 15 üst düzey ligde skora en fazla katkı sağlayan 18 yaş altı oyuncu olurken, dev kulüpleri de peşine taktı. Almanya'dan Dortmund ve Frankfurt, İngiltere'den Arsenal ve Aston Villa, İspanya'dan Atletico Madrid, İtalya'dan da Juventus, Semih için scout ekiplerini görevlendirdi.

DORTMUND SEMİH KILIÇSOY'U TAKİBE ALDI

Özellikle Dortmund'un, sezon başından beri oyuncuyu izlediği ve bütün şartlarını zorlayacağı, her karşılaşmasına da temsilcisini yollayacağı bildirildi. Semih Kılıçsoy'un da EURO 2024'te A Milli Takım'da boy göstererek değerini katlayacağını düşündüğü, siyah-beyazlı takıma da maddi olarak daha büyük katkı vermek istediği aktarıldı.

Semih Kılıçsoy için sıraya giren 6 kulüp ortaya çıktı! En ucuz takım 230 milyon euro!

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar, Trabzonspor karşılaşmasının ardından, "Çıkıp sorumluluk alması, yeteneğini ortaya koyması en sevindirici olaydı. Uzun yıllar Beşiktaş'ta oynar demek istiyorum ama tutabileceğimizi de zannetmiyorum. Türk futbolunun son yıllardaki en büyük yıldızı. Teklifler zaten başladı. Montella da milli takıma davet edecektir. 

2028'E KADAR KONTRATI VAR

Avrupa Şampiyonası'nda forma giyerse sonrasına bakacağız. Kazanamadığımız 3 maçta da zaman zaman iyi oyunlarımız oldu ama son vuruşlarda sıkıntı yaşadık. Semih'in olmadığı maçlarda zorlanıyoruz. Atak sonlandırmalarımızda hep Semih'in imzası var." şeklinde konuşmuştu. Beşiktaş alt yapısından yetişen semih Kılıçsoy'un siyah-beyazlılar ile 2028 yılına dek sözleşmesi bulunuyor.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...