Son dakika: Burak Elmas ve Dursun Özbek ibra edildi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son dakika: Burak Elmas ve Dursun Özbek ibra edildi

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Galatasaray Genel Kurulu'nda Burak Elmas ve Dursun Özbek dönemleri birlikte oylandı ve tüm dönemler mali ve idari olarak ibra edildi.

Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen yıllık olağan mali genel kurul toplantısında Galatasaray Genel Kurulu'nda Burak Elmas ve Dursun Özbek dönemleri birlikte oylandı ve tüm dönemler mali ve idari olarak ibra edildi.

Son dakika: Burak Elmas ve Dursun Özbek ibra edildi

DURSUN ÖZBEK: KORKU VERİYORUZ

Oylama sonrası açıklamalarda bulunan Dursun Özbek, "Hep birlikte tek yumruk olmanın görüntüsü işte bu. Dosta düşmana şimdi korku veriyoruz. Genel kurul, bugün bunu sağlamıştır. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Birbirimizi sevmemiz lazım. Özellikle Galatasaraylılar olarak birbirimizi kucaklamamız lazım. Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımızın sizden istediği bu. Hakikaten çok çalışıyoruz ve tünelin ucunda ışık var. Ne olur bunu engelleyecek sevgisizliğe evrilmeyelim." ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...