Szymanski'nin derdi ortaya çıktı! Meğer Fred'siz yapamıyormuş

Düzenleyen: / Kaynak: Takvim
- Güncelleme:
Szymanski'nin derdi ortaya çıktı! Meğer Fred'siz yapamıyormuş

Spor Haberleri  / Takvim

Süper Lig'de son 5 maçta skora katkısı bulunmayan Szymanski'nin Fred'i aradığı ortaya çıktı.

Fenerbahçe'nin bu sezon hücum gücünü sırtlayan oyunculardan birisi olan Sebastian Szymanski 5 maçtır gol ve asist katkısı yapamıyor. Polonyalı 10 numaranın performans düşüklüğü yaşadığı bu dönemde Fenerbahçe 4 puan kaybetti ve sıralamada 2. sıraya düştü.

FRED İLE ÇIKTIĞI ZAMAN SZYMANSKİ COŞUYOR

Sezonun geneline bıkıldığında Szymanski'nin, Fred ile birlikte oynadığı maçlarda çok daha yüksek bir performans çizdiği ortaya çıkıyor. Polonyalı yıldız, Fred ile birlikte çıktığı 15 lig maçında 9 gol atarken 6 da asist yaptı. Fred'in olmadığı 10 maçta ise Szymanski gol atamazken sadece 3 asist yaptı.

Szymanski'nin derdi ortaya çıktı! Meğer Fred'siz yapamıyormuş

Polonyalı futbolcunun Fred'in olmadağı maçlarda daha fazla geriye gelmek zorunda kaldığı, Fred ile oynadığı maçlarda ise Brezilyalı futbolcunun yaptığı baskı ile kazanılan toplarla bulunduğunda skora hemen etki ettiği görülüyor.

SZYMANSKİ'DEN 12 GOL 10 ASİST

Szymanski bu sezon Fenerbahçe ile toplam 38 resmi maça çıktı. Bu maçlarda toplam 12 gol atarken 10 da asist yaptı. Szymanski birçok Avrupa devinin de radarına girmiş durumda. Polonyalı'nın ligin kalanında göstereceği performans şampiyonluk için çok kritik öneme sahip.  

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Takvim
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...