Tottenham'da Antonio Conte'nin görevine son verildi! Yeni hoca tanıdık çıktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Tottenham'da Antonio Conte'nin görevine son verildi! Yeni hoca tanıdık çıktı

SPOR Haberleri

İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham'da kötü gidişatın faturası Antonio Conte'ye kesildi. İtalyan hoca ile yollarını ayıran İngiliz ekibi Bayern Münih'ten ayrılan Julian Nagelsmann için devreye girdi.

Tottenham'da beklenen ayrılık gerçekleşti. İngiliz ekibi 53 yaşındaki İtalyan teknik direktör Antonio Conte ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.

İngiliz kulübünün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Karşılıklı anlaşarak teknik direktör Conte'nin kulüpten ayrıldığını duyuruyoruz. Conte'nin kulüpteki ilk sezonunda  UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkı kazandık. Katkılarından dolayı Antonio'ya teşekkür eder, kendisine gelecekte başarılar dileriz." ifadeleri kullanıldı.

Conte, Tottenham dışında daha önce Inter, Juventus, İtalya Milli Takımı ve Chelsea'yi de çalıştırmıştı. Juventus'la 3 Serie A şampiyonluğu, 2 de İtalya Süper Kupası kazanan deneyimli teknik adam, Inter'le bir Serie A şampiyonluğu, iki sezon çalıştırdığı Chelsea'yle ise birer kez Premier Lig ve Federasyon Kupası şampiyonlukları yaşadı.

Tottenham'da Antonio Conte'nin görevine son verildi! Yeni hoca tanıdık çıktı

TOTTENHAM NAGELSMANN İLE İLGİLENİYOR

Conte ile yollarını ayıran Tottenham, İtalyan Cristian Stellini ile sezonu tamamlayacak. Bayern Münih'ten ayrılan Julian Nagelsmann ile ilgilenen Ada ekibi, genç hocayla masaya oturacak.

Premier Lig'de 29. haftaya 49 puanla giren Tottenham, 4. sırada yer alıyor. Lider Arsenal'in 20 puan gerisine düşen Conte ve ekibi, uzun süre tartışılıyordu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...