Trabzon'da temizlik başladı! Halilhodzic 7 ismi idmana almadı
Bordo-mavililerde Colman, Celustka, Bamba, Kadir Keleş, Turgut Doğan, Emre Güral ve Barış Memiş'ten kendilerine kulüp bulmaları istendi.
Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, aralarında yeni transfer Turgut Doğan Şahin'in de bulunduğu 7 futbolcunun gönderilmesini istedi. Avusturya kampının ardından yeni sezon hazırlıklarına dün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam eden bordo-mavililerde, Halilhodzic rüzgârı esti. Boşnak teknik adam yönetimle yaptığı toplantının ardından Gustavo Colman, Ondrej Celustka, Emre Güral, Kadir Keleş, Turgut Doğan Şahin, Barış Memiş ve Sol Bamba'ya, ''Kendinize kulüp bulun'' dedi. Bu futbolcuları sabah antrenmana da almayan tecrübeli teknik adamın, gelecek olan futbolculara göre yönetime yeni bir rapor daha vereceği ileri sürüldü.SERT UYARILARDA BULUNDU
Antrenman öncesi oyuncularla yaklaşık yarım saatlik bir toplantı yapan Halilhodzic, sert uyarılarda bulundu. Trabzonspor'un yeni sezondaki hedefinin zirve olduğunu vurgulayan Boşnak hoca, "Yeni bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Yeni oyuncular istedik. Gelen oyunculara göre gidecek olanlar olacak. Gidecek olanlar onur ve terbiye ile bu kurumdan ayrılmalı. Bu ayrılık şantaj ile olmamalı. Benimle konuşmak isteyen herkes odama gelebilir. Kolay olmayan bir yola girdik. Burada olmayanlar bu takımın oyuncuları değil. Sizden beklentim, her zaman sağlam ve karakterli bir oyun sergilemeniz. Hiç kimse beni aldatamaz. Benimle konuşurken gözlerimin içine bakarak konuşun. Ben gözlerinizin içine bakıyorum. Maç öncesi ve sonrası antrenmanlar benim için çok önemli. Herkes antrenmanlara çıkacak. Gelen yabancı oyuncular özellikle bu takımın kalitesini ve insani değerlerini arttırmak için geldi" diye konuştu.
İSHAK İÇİN PARA ARTI 2 OYUNCU
İlerleyen günlerde kadrodan başka isimlerin de gidebileceğinin sinyalini veren Halilhodzic, "10 gün içerisinde takımla ilgili kararımızı vereceğiz. Benim en çok önem verdiğim şey, lige hazır olarak girmek. İlk hafta oynayacağımız maç önemli. O maçı kazanmalıyız. Fenerbahçe maçı daha da önemli. Çünkü Fenerbahçe maçını kazanırsak puanın yanında güç de kazanacağız. Kaleciler hariç 20 oyuncu ile çalışmak istiyorum. Yan sahamız var, orada çalışabilirler" dedi. Öte yandan Trabzonspor, İshak Doğan'ın transferini KAP'a bildirdi. Buna göre bordo-mavililer başarılı sol bek için Karabükspor'a 1 milyon 750 bin avro artı Aykut Akgün ile Soner Aydoğdu'yu verdi.
Bizi Takip Edin
YORUMLAR
