Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Trabzonspor Avni Aker’e veda ediyor

Trabzonspor Avni Aker’e veda ediyor
Fotoğraf Başlığı Trabzonspor Avni Aker’e veda ediyor

Trabzonspor, Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda 24 Ağustos Çarşamba günü veda organizasyonu düzenliyor. Organizasyonun bilet satışları devam ederken, eski başkanlar da Avni Aker’deki yerlerini alacak.

Kaydet
a- | +A

Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda saat 19.30’da başlayacak olan tarihi organizasyon kapsamında ilk şampiyonluk kupası temsili canlandırılması yapılacak. Avni Aker’e veda gecesine efsane başkanlardan Şamil Ekinci rahatsızlığı nedeniyle katılamayacağını bildirirken, Salih Erdem, Ahmet Celal Ataman, Mustafa Günaydın, Mehmet Ali Yılmaz, Faruk Özak, Özkan Sümer, Atay Aktuğ, Nuri Albayrak, Sadri Şener ve İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu’nun geceye katılacağı bildirildi. Efsane teknik direktör Ahmet Suat Özyazıcı da geceye katılan isimlerden olacak.

Trabzonspor efsane başkanlarından Şamil Ekinci ile bağlantı kurularak stadyumdaki ekranlardan taraftarlara seslenecek. Avni Aker’i ve tarihini anlatan görsel şovlar ile videolar stadyuma kurulacak dev ekranlardan taraftarlara sunulacak. Program kapsamında efsane futbolcularla birlikte A takım gösteri maçı oynayacak. Trabzonspor’da forma giymiş birçok eski futbolcu da yeniden Avni Aker’in çimlerine ayak basacak. Program havai fişek ve ışık gösterileriyle son bulacak.

Bu arada Hüseyin Avni Aker’in ailesi, Mardin Trabzonsporlular Derneği Başkanı İbrahim Aydın, Makedonya Yukarı Banisa Köyü Trabzonsporlular Derneği’nin kurucu başkanı Abdülhadi Hüseini, Trabzonspor uğrunda hayatını kaybeden taraftarların aileleri de geceye katılacak.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.