Trabzonspor'da Trezeguet yolcu

- Güncelleme:
Trabzonspor'da Trezeguet yolcu

SPOR Haberleri

Mısır ekibi Al-Ahly’nin kanat oyuncusu için 4 milyon avroyu gözden çıkardığı iddia edildi.

Fırtına’da transfer hareketliği gelen kısmında olduğu gibi giden kısmında da var. Ayrılığa en yakın oyuncu da Trezeguet gibi görünüyor. Mislav Orsic’i renklerine bağlayan bordo mavililerde, Nenad Bjelica’nın yeni sezon kadrosunda öncelikli olarak düşünmediği Mısırlı oyuncu yol ayrımında. Karadeniz ekibinin satışa sıcak baktığı Trezeguet için Mısır’ın Al-Ahly takımı 4 milyon avroya gözden çıkarmış durumda.

VAZQUEZ GİRİŞİMİ

Orsic’i bonuslarla beraber 4 milyon avroya mal eden Trabzonspor  yönetimi Trezeguet’ten gelecek parayı da Dinamo Zagreb forması giyen golcü oyuncu Bruno Petkovic’e harcamayı düşünüyor. Ki Slovenya kampında Hırvatistan ekibiyle aynı otelde kalacak olan bordo mavililerin transferi burada bitirmesi söz konusu. Ayrıca Marek Hamsik’in boşluğunu doldurmak için Parma’dan Franco Vazquez için de girişimler var.

MAXİ GOMEZ'E İKİ TALİP BİRDEN

Bordo mavililerde bekleneni veremeyen Maxi Gomez’i İspanya’dan Celta Vigo, Meksika’dan ise America kulüpleri istiyor. İspanyol ekibi kapıyı 3,5 milyon avrodan açarken Meksika temsilcisi 5 milyon avroyu gözden çıkardı. Gomez’in gönlünde ise eski takımı Celta Vigo var.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...