Twitter'da Galatasaray geyikleri, 'Burak Guiza'yı katladı'
Dün akşam oynanan Galatasaray-Rizespor maçı 1-1 bitti. Burak Yılmaz dün de 4 net fırsattan yararlanamayınca taraftarlarına saç baş yoldurttu.
Ronaldo Galatasaray'da olsa ve Burak Yılmaz'ın girdiği kadar pozisyona girse sezonda 100 gol atar yeminle @alisaltikBurak Yılmaz Guiza'yı katlayıp geçti resmen!!! @duygunhoBruma'nın tek rakibi var oda Ferrari-Porsche karışımı birsey:) @gulsah1905gs
Burak Yılmaz'ın ileride oğlu olursa arkadaşlarıyla maç yaparken "boş kaleye babam da atar" diyemeyecek @serhattkocc
8 PUAN UÇUP GİTTİ
Şampiyon maziyi mumla arıyor
Başkan Ünal Aysal'ın gönderdiği teknik direktörü Fatih Terim yönetiminde Süper Lig'in son iki sezonda şampiyonu olan, Süper Kupa'yı iki defa kazanan ve araya bir de Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final başarısını sıkıştıran G.Saray adeta dökülüyor. Şampiyon olduğu son iki sezonun 6. haftalarını 4 galibiyet, 1 beraberlikle 13'er puan toplayarak tamamlayan sarı-kırmızılı ekip dün de Çaykur Rizespor'la berabere kalarak puan kayıplarını sürdürdü. Bu sezonun 6. haftası itibarıyla 4. beraberliğini alan Cimbom'un puan kayıpları şimdiden 8'e ulaştı.
Bizi Takip Edin
YORUMLAR
