Tyler Boyd ile yollar ayrıldı! Beşiktaş Amerikalı futbolcunun sözleşmesini feshetti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Tyler Boyd ile yollar ayrıldı! Beşiktaş Amerikalı futbolcunun sözleşmesini feshetti

SPOR Haberleri

Beşiktaş yönetimi Tyler Boyd'un sözleşmesin feshederek TFF'ye bildirdi. Süper Lig ekipleriyle görüşen Amerikalı futbolcunun bir kulüple anlaştığı için fesih görüşmelerine olumlu yanıt verdiği ve yolların bu şekilde ayrıldığı öğrenildi.

Beşiktaş yönetimi Tyler Boyd'un sözleşmesin feshetti. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 27 yaşındaki Amerikalı futbolcu hem Valerien Ismael hem de Şenol Güneş tarafından kadroda düşünülmemişti.

Teknik heyetin raporu doğrultusunda hareket eden Siyah-Beyazlı yönetim, Boyd'un sözleşmesin feshetti. Gürler Akgün'ün haberine göre, fesih işlemi TFF'ye bildirildi.

https://twitter.com/gurlerakgun/status/1593478694194057216   

AMERİKALI VERİMSİZ ÇIKTI

20119 sezonunun devre arasında Ankaragücü'ne transfer olan Tyler Boyd o dönemki performansıyla dikkat çekmiş ve ABD Milli Takımı etiketiyle Beşiktaş'a transfer edilmişti. Boyd'un bonservisi için Portekiz'in Vitoria Guimaraes kulübüne 2.4 milyon euro ödendi.

Siyah-beyazlı takıma geldikten sonra 1,5 sezonda göze giremeyen ve 2021 Şubat’ta Sivasspor’a ardından da Ağustos ayında Çaykur Rizespor’a kiralık olarak gönderilmesinin ardından bu sezon Beşiktaş’ta lisansı çıkarılmamıştı.

10 kez ABD Milli Takımı’nın formasını giyen Boyd, sezon başında Beşiktaş’ın teklif ettiği feshi teklifini kabul etmemiş ve kadro dışı bırakılmıştı.  Amerikalı futbolcu Beşiktaş formasıyla 35 maça çıkıp 4 attı ve 1 asist yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...