Ünlü menajer Mino Raiola hayatını kaybetti iddiaları "yalan haber" çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr / AA
Ünlü menajer Mino Raiola hayatını kaybetti iddiaları "yalan haber" çıktı

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr / AA

Erling Haaland, Paul Pogba, Zlatan Ibrahimovic, Mario Balotelli ve Gianluigi Donnarumma gibi birçok yıldızın temsilciliğini yapan ünlü menajer Mino Raiola hayatını kaybetti iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Raiola, çıkan haberler üzerine Twitter hesabından "ölmedim" paylaşımı yaptı!

İtalyan basını Mino Raiola'nın öldüğünü duyurdu... 54 yaşında Raiola bir süredir yoğun bakımda tedavi görüyordu. Pek çok uluslararası haber sitesi bu gelişmeyi "flaş" haber olarak duyurdu. Ancak kısa süre sonra İtalyan futbol adamının hayatta olduğu ortaya çıktı. 

Raiola, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Merak edenler için şu anki sağlık durumu: Beni 4 ayda ikinci kez öldürdüler! Ayrıca canlanlana yeteneğine sahip görünüyorum. Sinirlendirmeyin!" ifadelerini kullandı.

BALOTELLİ'NİN DE MENAJERİ

Adana Demirspor'un İtalyan yıldızı Mario Balotelli'nin de menajerliğini yapan Raiola, Erling Haaland, Paul Pogba, Zlatan Ibrahimovic, Mario Balotelli ve Gianluigi Donnarumma gibi birçok yıldızla çalışıyor. 

RAİOLA'NIN DURUMU KRİTİK

Raiola'nın ocak ayında operasyon geçirdiği ve halen tedavi gördüğü Milano'daki San Raffaele Hastanesi'nin Yoğun Bakım Ünitesi Şefi Doktor Alberto Zangrillo, İtalyan haber ajansı ANSA'ya yaptığı açıklamada, "Yaşam mücadelesi veren bir insanın, hayatı hakkında spekülasyon yapan gazetecilere öfkeliyim." ifadelerini kullandı.

ANSA'nın haberinde Raiola'nın durumunun çok ciddi olduğu da belirtildi.

Raiola, ocak ayında Milano'daki San Raffaele hastanesinde bir operasyon geçirmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr / AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...