Vitor Tormena Beşiktaş'a doğru, Romain Saiss takımdan ayrılabilir!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Vitor Tormena Beşiktaş'a doğru, Romain Saiss takımdan ayrılabilir!

SPOR Haberleri

Braga'nın Brezilyalı stoperi Vitor Tormena için teklifini yükselten Beşiktaş, Portekiz ekibinin yanıtını bekliyor. 2022 Dünya Kupası'ndaki başarısı sonrası çok sayıda teklif alan Faslı stoper Romain Saiss'in ise teklifleri değerlendirmek istediği iddia ediliyor.

Ara transfer döneminde stoper takviyesi yapmak isteyen Beşiktaş, Braga'nın Portekizli futbolcu Vitor Tormena için resmi teklif yaptı.

Kiki Kouyate için Metz ile resmi görüşmelere başlayan siyah beyazlılar, Fransız kulübü ile anlaşma sağlayamadı. Bu gelişme üzerine Braga’dan Vitor Tormena için teklifini yükselten Beşiktaş, Portekiz ekibinin yanıtını bekliyor.

BRAGA'NIN BANKO OYUNCUSU

Beşiktaş yönetimi Brezilyalı stoper için teklifini 3,5 milyon Euro’ya çıkarttı. Braga, 6 milyon Euro talep ettiği 27 yaşındaki ismin bonservis bedelinde indirime gitmesi halinde transfer gerçekleşecek.

4 sezondur Braga forması giyen Tormena, bu sezon 23 maçta görev yaptı. Son oynanan Boavista maçında 90 dakika sahada kaln Tormena, Beşiktaş'a gelmeyi çok istiyor.

ROMAİN SAİSS AYRILABİLİR

Beşiktaş'ın bu yaz bedavaya kadrosuna kattığı Faslı stoper Romain Saiss ise Beşiktaş'tan ayrılabilir. 2022 Dünya Kupası'ndaki başarısı sonrası çok sayıda teklif alan 32 yaşındaki "Faslı Maldini" lakaplı futbolcunun teklifleri değerlendirmek istediği iddia ediliyor.

Teknik direktör Valerien Ismael ile iyi bir iletişim olan Saiss'in aynı iletişimi Şenol Güneş'le kuramadığı iddialar arasında.

Vitor Tormena Beşiktaş'a doğru, Romain Saiss takımdan ayrılabilir!

KUPA'DA ANKARAGÜCÜ SINAVI

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda yarın MKE Ankaragücü'ne konuk olacak Beşiktaş, Ankara'ya geldi.

Siyah-beyazlılar, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan özel uçakla hareket ettiği Ankara'ya, bir saatlik yolculuğun sonunda ulaştı.

Esenboğa Havalimanı'nda bir grup taraftar tarafından çiçeklerle karşılanan kafile, daha sonra kara yoluyla kamp yapacağı otele geçti.

Eryaman Stadı'nda oynanacak MKE Ankaragücü-Beşiktaş karşılaşması saat 17.45'te başlayacak.

https://twitter.com/Besiktas/status/1615300288360992769   

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...