Vodafone Park'ta Cenk Tosun selamı

- Güncelleme:
Vodafone Park'ta Cenk Tosun selamı

SPOR Haberleri

ABD’ye gitmesi gündemde olan golcü oyuncu, İstanbulspor ağlarını havalandırdı ve çift haneye ulaştı. Cenk Tosun gol sevincini “asker selamı” ile yaşadı.

Kara Kartal’ın önemli ismi Cenk Tosun, suskunluğunu İstanbulspor maçında bozdu... Şenol Güneş’in göreve gelmesinin ardından forvetin değişmezi olan Cenk Tosun yükselişe geçmişti. Hele ki Aboubakar’ın da gelmesi onun için itici güç olarak değerlendiriliyordu. Ancak golcü oyuncu ligde son dört maçta skora katkı sağlayamamıştı. Millî oyuncunun ABD’ye transferi de gündemdeydi ve Güneş kesinlikle kalması yönünde görüşünü belirtmişti.

RİTÜELİNE DEVAM ETTİ

Ve işte o Cenk, kafasının karışık olduğu bir ortamda İstanbulspor maçında sahne aldı. Golcü oyuncu takımını öne geçiren golü atarken ligdeki suskunluğunu bozdu. Ligde 10 gol 2 asiste ulaşan Cenk Tosun’un kupada da iki maçta 3 gol, 1 asisti var. Gol sonrası asker selamı verip Aboubakar ile alışıldık sevincini gerçekleştiren Cenk, “Aboubakar ile hem saha içinde hem saha dışında iyi anlaşıyoruz. Onunla Beşiktaş’ta olmak sevindirici” ifadesini kullandı.

DELE ALLI GİTTİ

Son haftalarda formaya hasret kalan ve dünkü İstanbulspor maçının kadrosuna alınmayan Dele Alli bu duruma tepki gösterdi. İngiliz yıldız kadroya alınmadığını öğrenince hemen havalimanın yolunu tuttu ve ülkesi İngiltere’ye gitti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...