Volkan Demirel: Plan tutunca 'Volkan iyi hoca' oluyor, tutmasa şöyle böyle

Düzenleyen:
- Güncelleme:

SPOR Haberleri

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, 2-1 kazandıkları Trabzonspor maçının ardından yaptığı açıklamada, “Tutmasa bu plan Volkan şöyle olurdu, tutunca o plan Volkan iyi hoca oluyor ama bence futbol günün şartlarıyla güzel, ortamıyla güzel. Bugünkü ortam bize müsaitti. Biz kazandık” dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 21. hafta maçında Hatayspor, konuk ettiği Trabzonspor’u 2-1 mağlup etti. Alt sıralardan kurtulmaya çalışan Bordo-Beyazlılar geriden gelip kazanarak 5 maçlık galibiyet hasretine son verdi.

Mücadele sonrası Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, bu galibiyetin kaybettikleri 5 maçın telafisi olmasını istediğini belirterek, “Kazandığımız için mutluyuz. İnşallah bütün Hatay bizim gibi mutludur, herkes huzurludur. Uzun zaman sonra ilk defa daha doğrusu kaç maç oldu? 5 maç oldu. 5 maçta galip gelememiştik ama bugünkü galibiyet eminim ki o 5 maçın telafisi olmuştur. O yüzden biz çok mutluyuz. Fazla söylenecek bir şey yok” diye konuştu.

https://twitter.com/Hatayspor_FK/status/1619376332999213057

"İLK YARIDA NET POZİSYONLARI YOK"

Demirel şunları söyledi:

“İlk yarı biraz daha oyunu tutup, ikinci yarı hamlelerimizle beraber maçı almayı düşünüyorduk ki, ilk yarıda golden başka Trabzonspor'un net bir pozisyonu da yoktu. Aşağı yukarı yanılmıyorsam uzun toplarla gelmeye çalıştılar. Herhangi böyle kenar organizasyonu ya da merkezden bir organizasyonları yoktu. Ama golü yememiz bizi biraz demoralize etti. Çünkü hedefimiz ilk yarıyı gol yemeden bitirip, ikinci yarı hatta üç dört tane değişiklik yapmayı planladım.

Ama mağlup olunca Ruben'le Ayoub'u atarak gerçi şu da vardı, Ruben'in rahatsızlığı vardı, 2-3 gün bizle antrenmanlara katılamadı. Ayoub'un da biliyorsunuz belki az çok transfer gündeminde bir görüşmeleri var. Onun da kafası tam hazır olmadığından ikisine de ‘Sizi ikinci yarı kullanacağım, bugünkü plan böyle’ dedim.

"PLAN TUTMASA KÖTÜ HOCA OLURUZ"

Onlar da sağ olsun oyuna girer girmez katkı sağladılar. Yani tutmasa bu plan Volkan şöyle olurdu, tutunca o plan Volkan iyi hoca oluyor ama bence futbol günün şartlarıyla güzel, ortamıyla güzel. Bugünkü ortam bize müsaitti. Biz kazandık. Trabzon'un kalitesini, başlarındaki hocanın iyi bir hoca olduğunu, geçen senenin şampiyonu olduğundan hepsini biliyoruz ama bizim şu an kazanmamız gerektiği, onların durumundan daha önemliydi” diye konuştu.

Volkan Demirel: Plan tutunca 'Volkan iyi hoca' oluyor, tutmasa şöyle böyle

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...