Yeniden Pepe! Beşiktaş, Arsenal'den ayrılmak isteyen yıldıza kafayı taktı

- Güncelleme:
Yeniden Pepe! Beşiktaş, Arsenal'den ayrılmak isteyen yıldıza kafayı taktı

SPOR Haberleri

Siyah beyazlı formayı giymek için gemileri yakan Fildişili oyuncu için üçüncü defa çıkarma yapıldı. İngiliz devi ise sözleşmeyi uzatıp satış yapmak istiyor

MURAD TAMER'İN HABERİ - Transferde atağa kalkan Beşiktaş durmaya niyetli değil. Liverpool’dan Alex Oxlade-Chamberlain, Norwich City’den Milot Rashica ve son olarak CSKA Moskova’dan Bakhtiyor Zaynutdinov’u kadrosuna katan siyah beyazlılar, bir süredir peşinde koştuğu Nicolas Pepe için yeniden devreye girdi. Fildişili oyuncu, mutsuz olduğu Arsenal’den ayrılmak için sözleşmesini feshetmek istiyordu. İngiliz devi ise 2019’da bonservisi için 80 milyon avro ödediği oyuncuyu gelir elde etmeden göndermeye niyetli değil.

KARTAL'I İSTİYOR

Siyah beyazlı yetkililer dün Arsenal’in kapısını tekrar çalınca farklı bir cevap aldı. Pepe’nin sözleşmesinin feshedilmeyeceği, aksine süresinin uzatılacağı belirtildi. Bu gerçekleşirse Arsenal, Beşiktaş’tan bonservis bedeli isteyecek. Buna rağmen kiralık formülü de masada. Pepe’nin Beşiktaş’ta forma giymek istemesi de Arsenal’i zorluyor. Oyuncu ve kulübü arasındaki durumun önümüzdeki hafta içinde netleşmesinin ardından Beşiktaş resmî teklifle tekrar Arsenal’in kapısını çalacak.

GELİRSE SIKI KONTROL

Geçen sezonu Fransa Ligi’nin orta sıra ekiplerinden Nice’te geçiren Pepe, yaşadığı diz sakatlığı sebebiyle birçok maçı kaçırdı. Toplam 2.150 dakika sahada kalan Pepe, sezonu 8 gol 1 asistle tamamladı. Yıldız futbolcu son resmî maçına 8 Nisan 2023 tarihinde çıktı ve tekrar dizinden sakatlanarak kalan maçları kaçırdı. Fildişili oyuncu, anlaşma sağlanırsa İstanbul’da Alex Oxlade-Chamberlain gibi detaylı kontrollerden geçecek.

MASAYA OTURMAYA HAZIR

Beşiktaş, Talisca’ya yeniden kavuşabilir. Suudi Arabistan basınında yer alan haberde, Al Nassr’ın, Anderson Talisca’nın takımdan ayrılmasına yeşil ışık yaktığı belirtildi. Al Nassr’ın bu kararının ardından Brezilyalı yıldızın Beşiktaş’a haber yolladığı ve transfer için masaya oturmaya hazır olduğu aktarıldı.

OMAR VE GHEZZAL YOK

Beşiktaş’ta Rachid Ghezzal ile Omar Colley, Pendikspor karşısında forma giyemeyecek. Sakatlığını atlatan ve teknik direktör Şenol Güneş tarafından koşulara başlayacağı açıklanan Ghezzal, oğlu ile kayınvalidesinin trafik kazası geçirmesi nedeniyle Fransa’ya gitmişti. Colley ise omzundaki sakatlık gerekçesiyle sahada olamayacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...