Beşiktaş'ta yeni hedef Koray Günter

- Güncelleme:
Beşiktaş'ta yeni hedef Koray Günter

SPOR Haberleri

Sözleşmesi sezon sonu bitecek olan 29 yaşındaki oyuncu için Verona ile görüşmeler başladı. Teknik Direktör Şenol Güneş transferi çok istiyor.

MURAD TAMER'İN HABERİ - Kadrosunu önemli isimlerle güçlendiren Beşiktaş, bir dönem Galatasaray forması giyen Koray Günter’i transfer etmek istiyor. Siyah beyazlı idareciler, 29 yaşındaki oyuncu için görüşmelere başladı. Bonservisi Serie A ekibi Verona’daki sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan gurbetçi oyuncunun yıllık ücretinin bir kısmının ödenmesi karşılığında transfer edilmesi hedefleniyor. Verona ise geçen sezon Sampdoria’ya kiraladığı oyuncunun ücretinin tamamının karşılanmasını istiyor.

AMARTEY'İ BEĞENMEDİ

Koray’ın söz konusu yıllık ücreti 1,3 milyon avro. Siyah beyazlı idareciler, başkan Ahmet Nur Çebi’nin vereceği karara göre son teklifini yapacak. Öte yandan Şenol Güneş de bu transferi çok istiyor. Tecrübeli teknik adam, yeni transferlerden Daniel Amartey’in performansından memnun değil. Son oynanan Neftçi Bakü maçında yenilen golde hata yapan Ganalı stoperin artık formayı almasının çok zor olduğu, Güneş’in de yerli statüsü gereği Koray’ı kadroda görmek istediği öğrenildi. 

GHEZZAL'DAN İYİ HABER

Kayınvalidesi ve oğlu trafik kazası geçiren Rachid Ghezzal, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. 31 yaşındaki futbolcu, “Oğlumun ameliyatı çok şükür iyi geçti, hastanede gözetim altında tutuluyor. Desteğiniz ve mesajlarınız için çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...