Renault 2021’de daha da iddialı

Renault 2021’de daha da iddialı

T-Otomobil Haberleri

Son 20 yıldır binek otomobil pazarında Türkiye’nin lideri konumundaki Renault, 2020’deki satış performansıyla bu başarısını 21’inci yılında da sürdürdü.

Yıl sonu itibarıyla 98 bin 900 adet satış ve 16,2 pazar payı elde eden marka, toplam pazarda ise 101 bin 534 satışla yüzde 13,1 pay aldı. Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Renault MAİS Genel Müdürü Berk Çağdaş “Liderliğimizde, araç bulunabilirliğimiz, uygun finansman koşullarımız ve güncellenen ÖTV matrahlarının etkisi büyük. Segmentinin açık ara en çok tercih edileni yerli üretim Clio HB ve makyajlı kasasıyla satışa sunacağımız yerli üretim Megane Sedan’a ek olarak Yeni Captur, makyajlı Talisman ve makyajlı Koleos gibi modellerimizle bu yıl da iddialıyız. Binek otomobillerdeki iddiamızı Renault Express ve Renault Trafic gibi tamamen yenilenen modellerimizle ticari araç pazarına da taşımayı hedefliyoruz. Öte yandan Dacia tarafında bizleri heyecanlandıran, Yeni Sandero – Sandero Stepway ve makyajlı Duster gibi çok önemli ürünlerimizi 2021’de piyasaya süreceğiz” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...