Cüzdan dostu yeni akım: Basit bakımları öğren, kendin yap

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Cüzdan dostu yeni akım: Basit bakımları öğren, kendin yap

T-Otomobil Haberleri

Amerika’da başlayıp Avrupa’da yayılan ve bir kültür hâline gelen 'kendi otomobilinin bakımını kendin yap' yaklaşımı ülkemizde de kendini göstermeye başladı.

ALİ ÇELİK'İN HABERİ

Polen filtresi, hava filtresi, silecek değişimi gibi basit bakımlar sürücülerin bütçesine katkı sağlarken kendilerine olan güveni de arttırıyor. Ülkemizde bu konuda ilk kurumsal atağı başlatan Aşin Motor CEO’su Saim Aşçı, Amerika’da DIY-Do It Yourself mottosuyla başlayan akımı ülkemizde de B2B olarak yedek parça şirketleri arasında evrileceğini işaret etti.

Aşçı “Aşin Akademi çatısı altında sadece sürücülere değil, sektörümüze de ilham kaynağı olmak, dönüştürmek ve geliştirmek istiyoruz. Önümüzdeki yıllarda kendi bakımını kendin yap anlayışının ülkemizde de oldukça yaygın hâle gelecek. Biz de bu noktada pratik önerileri ve eğitimleri barındıran videolarla YouTube kanalımız üzerinden kullanıcılara profesyonel tavsiyelerde bulunarak destek veriyoruz” dedi.

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...