Fortnite sunucular ne zaman açılacak 9 Haziran 2023?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fortnite sunucular ne zaman açılacak 9 Haziran 2023?

T-Otomobil Haberleri

Fortnite sunucular ne zaman açılacak sorusu oyun severlerin gündeminde yer alıyor. Dünyanın en çok tercih edilen oyunları arasında yer alan Fortnite zaman zaman bakıma giriyor. Bu neden oyuncalar sıkça bakımın ne zaman biteceğini merak ediyor. İşte konuyla alakalı tüm detaylar…

Fortnite sunucuları sezon sonlarında yeni sezona hazırlanmak için birkaç saatliğine kapanır. Bu süre zarfında oyuna genel yama gelir ve Fortnite yeni sezona uygun hale gelir. Bu nedenle Fortnite sunucular ne zaman açılacak merak edilmeye başlandı.

Fortnite sunucular ne zaman açılacak 9 Haziran 2023?

FORTNİTE SUNUCULAR NE ZAMAN AÇILACAK?

Fortnite suncuları genellikle yamadan 3-4 saat sonra açılır. Yamanın büyüklüğüne göre süre uzayıp kısalabilir. Sunucular tekrardan açıldığında oyuncular, Fortnite’daki yeni değişimlerle karşılaşırlar.

Fortnite sunucularının ne zaman açılacağı artık Fortnite Status resmi Twitter adresinden duyuruluyor. Zamanları oradan takip edebileceğiniz gibi bizi okumaya devem ederek son gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

FORTNİTE NEDİR?

Fortnite, tek oyunculu ve takımlı oynanabilen savaş oyunudur. Epic Games tarafından 21 Temmuz 2017 tarihinde ilk defa piyasaya sürülmüştür. Oyundaki amaç verilen görevleri yapmaktır. Nişancı oyunları arasında en beğenilen oyunlardan biridir.

Oyun Windows, MacOS, PlayStation 4, Xbox One, iOS ve Android cihazlarda oynanabilir. Fortnite, 2018 yılından bugüne kadar tam 4 tane ödül almıştır.

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...