Karsan yeni modelini Almanya’da tanıtacak

- Güncelleme:
Karsan yeni modelini Almanya’da tanıtacak

T-Otomobil Haberleri

Karsan, Almanya’da düzenlenen ve Avrupa’nın en önemli fuarları arasında yer alan IAA Transportation Fuarı’nda gövde gösterisi yapacak.

ALİ ÇELİK

Sayısız başarılara imza attıkları elektrikli ve otonom ürün ailesini görücüye çıkarmaya hazırlandıkları dile getiren Karsan CEO’su Okan Baş açıklamasında, “Elektrikli gelişim vizyonumuz e-Volution ile Karsan markasını Avrupa’da ilk 5’te konumlandırma hedefimize doğru ilerliyoruz. Fuara damgamızı vuracak ve dünya lansmanını IAA Transportation Fuarı’nda gerçekleştireceğimiz yepyeni modelimiz ile elektrikli mobiliteye başka bir boyut kazandıracağız. Lanse edeceğimiz bu yeni elektrikli modelimiz, Karsan’ın yarım asrı geçen tarihinde bir kilometre taşı olacağı gibi, geleceğin mobilite çözümleri açısından üstlendiğimiz öncü rolü bir kez daha kanıtlayacak” dedi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...