FIFA 20 hasreti bitiyor

FIFA 20 hasreti bitiyor

TEKNOLOJİ Haberleri

EA, yılın beklenen oyunu FIFA 20’yi resmen duyurdu. EA Play kapsamında tanıtılan yeni oyun, pek çok yeniliği de beraberinde getiriyor.

ÖMER TEMÜR

Maç içi oynanıştan, oyun planı, taktikler ve oyun sırasındaki hareketlere kadar tüm geliştirmeler önceki oyuna kıyasla büyük bir fark sunuyor. Bu yıl oyuna “manuel savunma özelliği” eklendi. Oyuncuların, otomatik top kapma çabasındayken uygulanacak manuel bir komut ile topu alma ihtimalleri yükselecek. Geçmiş dönemin FIFA oyunlarında bulunmayan bir oyun modu olan, “VOLTA” adı verilen sokak futbolu, oyunun bu yılki sürümünde yer alacak. FIFA Ultimate Team modu daha kapsamlı bir hâle gelecek. Ayrıca yapay zekâ iyileştirmeleri ve düzeltmeleri oyunun bu yılki sürümüne dahil edilecek. 27 Eylül’de satışa çıkacak FIFA 20’nin fiyatı ise 69.99 dolar oldu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...