Sosyal mesafeye teknolojik çözüm

Sosyal mesafeye  teknolojik çözüm

TEKNOLOJİ Haberleri

Normalleşme süreciyle birlikte mağazalar ve AVM'ler pazartesi günü kapılarını ziyaretçilere açıyor. Ancak bu süreçte insanların kalabalık ortamlarda en az bir metre mesafe bırakılması isteniyor.

ÖMER TEMÜR

Sensormatic, geliştirdiği iki farkı çözümle sosyal mesafenin korunmasına yardımcı oluyor. Sensormatic Pazarlama Direktörü Pelin Yelkencioğlu sosyal mesafe çözümü ile yaklaşık 80 metrekarelik bir alanda hizmet verdiklerini belirterek "Sensörler insanların toplu olarak durdukları kurumsal işletmelerin sigara içme alanları, acil toplanma alanları, servis bekleme noktaları ve yemekhanelerinde, mağaza, market gibi yerlerde kullanılabiliyor. . Uygulama kurulu telefonlar bluetooth üzerinden iki metre mesafeden az iki dakikadan daha uzun süre bir arada bulunan kişileri algılayarak sesli uyarı ve takip imkânı sağlıyor" dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...