Amiral gemisi katili OnePlus 12'nin resmi çıkış tarihi belli oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Weibo
- Güncelleme:
Amiral gemisi katili OnePlus 12'nin resmi çıkış tarihi belli oldu

TEKNOLOJİ Haberleri  / Weibo

OnePlus'ın yeni performans canavarı üst düzey akıllı telefonu OnePlus 12'nin resmi çıkış tarihi duyuruldu.

OnePlus çok yakında yeni amiral gemisi akıllı telefon modelini piyasaya sürecek. Heyecanla beklenen OnePlus 12 için geri sayım başlarken, nihayet cihazın resmi çıkış tarihi belli oldu. Şirket, Çinli sosyal medya platformu Weibo aracılığıyla lansman duyurusunu gerçekleştirdi.

ONEPLUS 12 ÇIKIŞ TARİHİ

OnePlus'ın Weibo üzerinden gerçekleştirdiği duyuruya göre merakla beklenen yeni OnePlus 12'nin çıkış tarihi 4 Aralık olacak. İlk olarak cihazın Çin pazarında lanse edileceği belirtiliyor.

Çinli teknoloji şirketi OnePlus'ın yeni akıllı telefonu, Aralık başında Çin'de tanıtıldıktan sonra, kısa bir boşluğun ardından küresel pazarda da listelenmeye başlayacak. Ocak 2024'te şirketin cihazı uluslararası pazara duyuracağı tahmin ediliyor.

Amiral gemisi katili OnePlus 12'nin resmi çıkış tarihi belli oldu

ONEPLUS 12'NİN İDDİA EDİLEN TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Yeni OnePlus telefonu, 2K çözünürlük kalitesi ve 120 Hz yenileme hızına sahip BOE X1 OLED ekranla karşımıza çıkacak. 6,82 inçlik bir kavisli ekranla gelmesi planlanan model, etkileyici bir ekran deneyimine imza atacak.

OnePlus 12, Qualcomm'un geliştirdiği Snapdragon 8 Gen 3 yonga seti ile çalışacak. Cihazın kamera setinde 50 MP LYT-808 ana kamera, 3x optik yakınlaştırma destekli 64 MP OmniVision OV64B telefoto lens ve son olarak 48 MP Sony IMX581 ultra geniş açılı lens sunulacak. Ön kısımda ise 32 MP'lik bir selfie kamerası yer alacak.

12 GB ve 16 GB LPDDR5x RAM ile 256 GB, 512 GB ve 1 TB UFS 4.0 dahili depolama alanı seçenekleri ile gelecek modelde Android 14 tabanlı ColorOS 14 arayüzü yer alacak. Cihazın küresel sürümde ise OxygenOS 14 bulunacak. 100 Watt hızlı şarj destekli telefonda 5.400 mAh pil kapasitesi bekleniyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Weibo
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...