Bütçe dostu Honor Play 8T tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı

Düzenleyen: / Kaynak: Honor
- Güncelleme:
Bütçe dostu Honor Play 8T tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı

TEKNOLOJİ Haberleri  / Honor

Honor'un yeni uygun fiyatlı telefonu piyasaya çıktı. Honor Play 8T bütçe dostu fiyatı ile tanıtıldı. Cihazın özellikleri ve fiyatı belli oldu.

Honor, bu yılın başlarında piyasaya çıkan Honor Play 7T'nin devamı niteliğindeki Honor Play 8T modelini Çin pazarında hayranlarına duyurdu. Yeni akıllı telefon büyük ekranının yanı sıra uzun ömürlü bataryası ve uygun fiyatıyla dikkatleri üzerine çekti.

Sekiz çekirdekli bir işlemci ile karşımıza çıkan Honor Play 8T, 50 MP ana kamera ve 12 GB'a kadar RAM kapasitesiyle dikkat topluyor. Tasarım konusunda arka tarafı ışığa tepki veren özel bir dokuyla beğeni kazanan cihaz, ön kısımda ise Full HD+ çözünürlük kalitesine, 90 Hz yenileme hızına ve maksimum 850 nit parlaklığa sahip 6,8 inç IPS LCD ekrana ev sahipliği yapıyor. Cihazın yan kısmında ise bir parmak izi okuyucusu bulunuyor.

MediaTek Dimensity 6080 çipinden güç alan Honor telefonu 12 GB LPDDR4X RAM'in yanı sıra 8 GB sanal RAM ve 256 GB dahili depolama alanı sunuyor. 35W hızlı şarj destekli 6.000 mAh pil kapasitesine sahip model, kullanıcılara uzun ömürlü bir batarya performansı sağlıyor.

Bütçe dostu Honor Play 8T tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı

50 MP ana kameraya sahip olan model, 2 MP yardımcı sensörden oluşan çift modül taşıyor. Selfie çekimleri ve görüntülü sohbetler için ön tarafta 8 MP'lık bir sensör yer alıyor. Aynı zamanda stereo sesli çift hoparlör sistemi karşımıza çıkıyor.

Android 13 tabanlı MagicOS 7.2 arayüzü ile çalışan akıllı telefon 5G, WiFi 5, Bluetooth 5.1 LE, GPS, Glonass, Beidou, çift SIM ve USB-C bağlantı destekleri sunuyor.

HONOR PLAY 8T FİYATI

Honor'un yeni telefonunun satış fiyatı belli oldu. İlk olarak Çin pazarında satışa sunulacak cihaz şu rakamlardan alıcılara hitap edecek:

  • 8 GB + 256 GB – 1.099 Çin Yuanı (yaklaşık 143 Euro)
  • 12 GB + 256 GB – 1.299 Çin Yuanı (yaklaşık 168 Euro)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Honor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...