Elon Musk, YouTube'a kafayı fena taktı! Üst üste eleştirdi... 'Satın alacak' yorumları patladı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
Elon Musk, YouTube'a kafayı fena taktı! Üst üste eleştirdi... 'Satın alacak' yorumları patladı

TEKNOLOJİ Haberleri  / Haber Merkezi

Milyarder Elon Musk, Google'a ait video içerik devi YouTube hakkında peş peşe eleştirilerde bulundu. Sosyal medya hesabından yaptığı eleştirilerin ardından kullanıcılar, şirketi satın almaya yönelik plan yapıp yapmadığını merak etti.

Elektrikli otomobil devi Tesla ve uzay şirketi SpaceX'in CEO'su Elon Musk, YouTube'ın reklam politikasından oldukça rahatsız. Sıklıkla Twitter hesabı üzerinden fikirlerini beyan eden ve önemli duyuruları yapan Musk, bu kez de YouTube reklamlarını eleştirdi. Milyarder iş insanı, YouTube'ın dolandırıcı girişimlerin reklamlarına karşı önlem almayarak bu reklamları yayınladığını ileri sürdü. 

Elon Musk, bir

, "YouTube kesintisiz dolandırıcılık reklamları gibi görünüyor" dedi. 467 binden fazla kişi Musk'ın tweetini beğendi ve pek çok kişi Musk ile aynı görüşü benimsediklerini söyledi. Musk, bir başka tweetinde ise Youtube’ın küfürlü sözlere karşı önlem aldığını, bunları engellemeye çalıştığını ancak dolandırıcılık reklamlarını kaldırmadığını iddia etti.

Elon Musk, YouTube'a kafayı fena taktı! Üst üste eleştirdi... 'Satın alacak' yorumları patladıPopüler mem kullanılarak bu kez Elon Musk'ın YouTube'ı satın almak istediği söylentileri yayıldı

Kendi üslubuyla esprili bir dille eleştirilerini sürdüren Musk'a takipçilerinden yüzlerce mesaj yağdı. Bir

popüler bir mem (şaka paylaşımı) kullanılarak, Musk'ın Twitter'ın ardından şimdi de gözünü YouTube'a diktigi ima edildi. Musk'ın yoruma verdiği cevap ise dikkat çekti. Net bir şey söylemeyen milyarder, 'neden olmasın' dercesine bir yorumda bulundu. 

ELON MUSK, TWİTTER'DAN SONRA YOUTUBE'I MI İSTİYOR?

Bu arada, Nisan ayında Twitter'ı 44 milyar dolar karşılığında satın almak için şirketle anlaşan Musk, geçtiğimiz ay anlaşmayı askıya aldığını duyurmuştu. Şu anda satın alma anlaşması hala bekletiliyor. Bunun nedeni ise, Twitter'ın sahte hesaplar konusunda sağladığı verilere Musk'ın inanmaması. 

Elon Musk, Twitter'ın yüzde 9,2'lik hisselerini satın alıp en büyük hissedarı olmadan önce de Twitter'ı eleştirmişti. Sosyal medya devinin ifade özgürlüğünü kısıtladığını ileri süren Musk'ın Twitter'a rakip bir platform kuracağı konuşulmuştu. Ancak milyarder girişimci, aksi yönde bir adım atarak Twitter'ı satın almak için teklif yapmıştı. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...