GTA 6 haritası nasıl olacak? GTA 6 map sızdırıldı mı, kaç km? GTA 6 map leak!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
GTA 6 haritası nasıl olacak? GTA 6 map sızdırıldı mı, kaç km? GTA 6 map leak!

TEKNOLOJİ Haberleri  / Türkiye Gazetesi

GTA 6 haritası nasıl olacak, büyüklüğü ne kadar? | Milyonlar oyuncunun merakla beklediği GTA 6 oyununun tanıtımına çok az bir süre kaldı. GTA 6 hakkında en çok merak edilenler arasından haritanın nasıl olacağı yer alıyor. Bugüne kadar GTA 6 map leak olarak birçok haritanın Reddit ve Twitter’da sızdırıldığı iddia edilmişt. Peki, GTA 6 haritası nasıl olacak, ne kadar büyük olacak? İşte, GTA sevenlerin merak ettiği GTA 6 map sızdırıl mı, kaç km olacak? Detaylar…

GTA 6 haritası nasıl olacak? GTA’nın önümüzdeki sene veya 2025’te çıkması bekleniyor. GTA 6’da geri sayım Aralık ayındaki tanıtım ile birlikte başlayacak. Milyonlarca oyuncunun aklında GTA 6 haritası nasıl olacak sorusu var. Peki, GTA 6 haritası sızdırıldı mı? İşte, GTA 6 map büyüklüğü ve oyun ile ilgili bilinenler!

GTA 6 HARİTASI NASIL OLACAK?

GTA 6 haritası, gelen son bilgilere göre GTA 5 haritasına göre üç kat daha büyük olacak. Jason From Gta 6 2.0 adlı bir X kullanıcısı tarafından yapılan bir paylaşıma göre yeni oyun, bu sayede kullanıcılar için olağanüstü bir açık dünya deneyimine kapı aralayacak.

GTA 6 harita boyutlarını hesaplamak için kullanıcı, yukarıda yer alan geliştirme kliplerinde görülen koordinat görüntüsünden yararlandı. Bu hesaplama yöntemi, oyunun gerçek haritasının son versiyonda daha da büyük olabileceğini gözler önüne seriyor.

Görüntüde yeni oyunun, Vice City ile Port Gellhorn arasındaki mesafenin yaklaşık olarak GTA 5 haritasının tamamına eşit olacağı tahmin ediliyor. Ortaya çıkan bu dikkat çekici ayrıntı, oyunun dünyasının oldukça geniş bir yapıya sahip olacağına ve pek çok detay ile süsleneceğine işaret ediyor.

GTA 6 NASIL OLACAK?

Merakla beklenen oyunun ana karakterlerin adı Lucia ve Jason olacak. 1930'lu yıllarda Amerika'da bankaları ve dükkanları soyan Bonnie ve Clyde çiftinin hikayesinden esinlenerek yapılan senoryonun dikkat çeken yönlerinden biri ise ilk defa başrolde bir kadın karakterin yer alması. Ayrıca karakterler arasında geçiş yapılabilecek.

GTA 6 haritası nasıl olacak? GTA 6 map sızdırıldı mı, kaç km? GTA 6 map leak!

Bununla birlikte, GTA 5'in en büyük rol yapma sunucusu olan CFX ile yapılan anlaşmayla artık GTA 6 üzerinden resmi olarak rol yapma sunucuları da bulunacak.

GTA 6'nın bir diğer özelliği daha sızdı. Oyunda akan trafikte çok daha gerçekçi trafik kazaları olacak.

Araba sürüş dinamikleri geliştirilirken, sürüş deneyimi ile yeni versiyon GTA 5 ile benzerlikler taşıyacak.

Hava durumu sistemi de geliştirilecek ve oyuna daha gerçekçi bir hava katacak.

Sızıntılara göre Rockstar Games, su fiziğini gerçek zamanlı olarak hesaplayacak bir sistem tasarladı. Böylece, okyanus oyunda önemli bir yere sahip olacak.

GTA 6 NE ZAMAN ÇIKACAK?

2014'ten beri geliştirilen GTA 6 için ayrılan bütçe ise 2 milyar dolar. Peki, merakla beklenen GTA 6 ne zaman çıkacak? CNBC'ye konuşan Rockstar Games'in çatı şirketi Take-Two Interactive'in CEO'su Strauss Zelnick, GTA 6 çıkış tarihi hakkındaki soruya yönelik, 2025 mali yılında (1 Nisan 2024 - 31 Mart 2025 tarihleri arasında) piyasaya sürüleceğini söyledi.

GTA 6 haritası nasıl olacak? GTA 6 map sızdırıldı mı, kaç km? GTA 6 map leak!

GTA 6 HAKKINDA YENİ BİLGİLER

Rockstar Games, dünya çapında büyük bir şöhrete sahip olan Grand Theft Auto serisinin yeni oyunu için çalışmalarına devam ediyor. Aralık ayında ilk fragmanı ile karşılaşacağımız GTA 6 oyunu için geri sayım adeta başlarken, şimdi merakla beklenen oyunla ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı.

2013'te piyasaya çıkan GTA 5'e göre çok daha gelişmiş grafiklere sahip olacak GTA6 oyunu, birçok iyileştirme ve yeni özellik ile karşımıza çıkacak. Bununla birlikte oyun, harita konusunda da beklentileri fazlasıyla karşılayacak.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...