Online platformlardan ücretsiz terapi hizmeti

- Güncelleme:
Online platformlardan ücretsiz terapi hizmeti

TEKNOLOJİ Haberleri

Kahramanmaraş depreminin yaralarını sarmak için toplumsal seferberlik dört koldan devam ediyor. Online psikolojik destek hizmeti sunan HiDoctor Platformu da afetzedeler yönelik Konuşacak Biri Var projesi başlattı.

ÖMER TEMÜR'ÜN HABERİ - HiDoctor Platformu, afetzedelere deprem sonrası psikolojik destek kapsamında uzman kurum ve STK’lar iş birliğinde her ay 500 seans bağış yapmanın yanı sıra, askıda seans, gönüllü psikologların eğitilmesi, toplumsal bilinçlenmeye yönelik seminer ve programlar düzenliyor. HiDoctor CEO’su Ahmet Bal “Sahadan aldığımız bilgiler, bölgedeki psikolojik destek ihtiyacının tahmin edilenden çok daha fazla olduğunu gösteriyor. Bu büyüklükte bir ihtiyacı hiçbir kurum ve gönüllü hareketi tek başına karşılayacak durumda değil. HiDoctor olarak bizler de uzman kurum ve STK’lar aracılığı ile geniş kitlelere ulaşacak, sürdürülebilir bir psikolojik destek hareketi başlatma kararı aldık” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...