Twitter çöktü mü? 14 Temmuz 2022 Twitter'da erişim sorunu

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
Twitter çöktü mü? 14 Temmuz 2022 Twitter'da erişim sorunu

TEKNOLOJİ Haberleri  / Haber Merkezi

Sosyal medya ağı Twitter çöktü mü? Binlerce kullanıcı 14 Temmuz 2022 Perşembe günü 15.00 sularında Twitter'da erişim sorunu yaşadıklarını bildirdi. Binlerce kullanıcı, arama motorlarına 'Twitter çöktü mü?' yazarak, cevap bulmaya çalışıyor.

Sosyal medya devi Twitter, son aylarda Elon Musk ile anılsa da bu defa erişim problemi ile konuşuluyor. Mikroblog sitesi olarak hizmet veren Twitter'da binlerce kullanıcı, 14 Temmuz Perşembe günü saat 15.00 itibariyle erişim sorunuyla karşılaşıyor. Arama motorlarında da kullanıcılar, 'Twitter çöktü mü?' sorusunu yazarak cevap bulmaya çalışıyor. Ancak şu ana kadar şirket tarafından yapılan herhangi bir açıklama yok. 

TWİTTER ÇÖKTÜ MÜ? TWİTTER NEDEN AÇILMIYOR?

Twitter çöktü mü? 14 Temmuz 2022 Twitter'da erişim sorunuDownDedector'den alınan bu veriye göre saat 15.00 civarında hem Türkiye hem de dünya genelinde Twitter'da erişim sorunu meydana geldi

Söz konusu erişim sorunu hem mobil uygulamalarda hem de masaüstü sürümlerinde mevcut. Kullanıcılar, bir tweet atmaya, bir tweeti beğenmeye ve retweet etmeye ya da anasayfayı yenilemeye çalıştıklarında bir uyarı ile karşılaşıyor. Twitter'daki uyarıda, "Bir hata oluştu ama endişelenmene gerek yok, senden kaynaklanmıyor. Tekrar deneyelim" ifadesi yer alıyor. 

DownDedector'den alınan üstteki veriye göre saat 15.00 civarında hem Türkiye hem de dünya genelinde Twitter'da erişim sorunu meydana geldi. Uygulamalardaki ve sitelerdeki erişim sorunlarını raporlayan DownDedector, Twitter'daki sorunun da hangi saat aralığında gerçekleşmeye başladığını açıkça gösteriyor. Kullanıcılar tarafından bildirilen verilere göre, Twitter erişim sorunu yalnızca Türkiye'de meydana gelmedi. Aynı zamanda ABD, İngiltere gibi diğer ülkelerde de, dünya genelinde Twitter çöktü. Şu ana kadar konuya ilişkin bir açıklama yok. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...