WhatsApp'tan arkadaşlıkları bitirecek özellik... Şimdi arayan düşünsün!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
WhatsApp'tan arkadaşlıkları bitirecek özellik... Şimdi arayan düşünsün!

TEKNOLOJİ Haberleri

WhatsApp bir yeni özelliği daha test kullanıcılarına sunmaya başladı. Bu yeni özellik küçük görünse de oldukça işlevsel ve faydalı görünüyor. WhatsApp’ın yakında tüm kullanıcılarına sunmayı planladığı özellik, sessize alınan telefonlar için ‘rahatsız etmeyin’ modu.

Popüler mesajlaşma hizmeti WhatsApp, Android cihazlara sunulan beta test programının son güncellemesinde yeni bir özelliği daha başlattı. Bu özellik; ‘rahatsız etmeyin’ modu. Play Store'da bulunan en son WhatsApp beta güncellemesi sayesinde bu özellik artık belirli beta test kullanıcıları için kullanılabilir durumda. Peki, WhatsApp rahatsız etmeyin modu ne işe yarar? WhatsApp rahatsız etmeyin modu nasıl açılır?

WHATSAPP RAHATSIZ ETMEYİN MODU NEDİR?

WABetaInfo’nun elde ettiği ekran görüntüsünden anlaşıldığı üzere, bu özellik telefonunuzu sessize aldığınızda bunu otomatik olarak algılamasıyla ortaya çıkıyor. Rahatsız etmeyin modu sayesinde kullanıcılar, telefonlarını sessize aldıklarında WhatsApp üzerinden de rahatsız edilmeyecekler. 

WhatsApp'tan arkadaşlıkları bitirecek özellik... Şimdi arayan düşünsün!

Eğer özelliğin şu anda telefonunuza sunulup sunulmadığını görmek istiyorsanız, sadece telefon ayarlarınızdan rahatsız etmeyin modunu etkinleştirin ve bir arkadaşınızdan sizi birkaç saniye aramasını isteyin. Eğer ‘rahatsız etmeyin tarafından susturuldu’ etiketini görürseniz bu, özelliğin sizin WhatsApp hesabınız için de aktif edildiği anlamına gelir.

Bununla birlikte, bu bilgilerin yani ‘rahatsız etmeyin tarafından susturuldu’ etiketinin yalnızca size gösterileceğini unutmayın. Yani sizi arayan kişinin telefonuna böyle bir bilgi gönderilmeyecek. Yani arayan kişi telefonunuzda aktif edilen rahatsız etmeyin modu nedeniyle aramayı kaçırdığınızı bilmeyecek.

Bu özelliğin önümüzdeki haftalarda kararlı sürümle tüm kullanıcılara gönderilmesini bekliyoruz. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...