Yükselen orta sınıf: Honor X40 GT Racing Edition teknik özellikleri belli oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Gizchina
- Güncelleme:
Yükselen orta sınıf: Honor X40 GT Racing Edition teknik özellikleri belli oldu

TEKNOLOJİ Haberleri  / Gizchina

Honor, geçen sene Honor X40 GT modelini ekim ayında tanıtmıştı. Firma, şimdi de serinin devamı olarak Honor X40 GT Racing Edition modelini tanıtmak için hazırlanıyor. Akıllı telefonun teknik özellikleri ve tanıtım tarihi belli oldu. Peki, Honor X40 GT Racing Edition ne zaman tanıtılacak. Honor X40 GT Racing Edition teknik özellikleri neler? İşte cevabı.

Honor, yeni akıllı telefon modeli Honor X40 GT Racing Edition'u tanıtmak için hazırlanıyor. Gizchina tarafından bugün yayınlanan habere göre Honor X40 GT Racing Edition, gücünü 5 nanometre üretim sürecinden geçen Snapdragon 888 işlemcisinden alacak.

İşlemci; bir adet 2.84 GHz hızında Cortex-X1, üç adet 2.42 GHz hııznda Cortex-A78 ve dört adet 1.8 GHz hızında Cortex-A55 çekirdeklerine sahip. Grafiik birimi ihtiyacını da Adreno da 660 ile sağlıyor.

HONOR X40 GT RACING EDITION MUHTEMEL TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Kaynak tarafından belirtilene göre Honor X40 GT Racing Edition; 144 Hz yenileme hızında, Full HD+ çözünürlüğünde ekrana sahip olacak. Ekranda 16 Megapiksel özçekim kamerası yer alacak.

Arka panelde ise 50 Megapiksel ana, 2 Megapiksel makro ve 2 Megapiksel derinlik sensörü bulunacak. 66W hızlı şarj desteğine sahip olacak akıllı telefon, 4.800 mAh bataryayla gelecek.

Honor X40 GT Racing Edition; yazılım tarafında da Magic UI 6.1 tabanlı Android 12 işletim sistemini çalıştıracak. 8/12 GB RAM ve 256/512 GB dahili depolama sunacak cihaz, siyah ve beyaz olmak üzere çift renk seçeneğinde sunulacak.

Honor X40 GT Racing Edition için fiyat ön bilgisi mevcut değil. Firma tarafından yapılan açıklamaya göre akıllı telefon, 21 Eylül tarihinde tanıtılacak.

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Gizchina
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...