Dekorasyona leopar imzası

- Güncelleme:
Dekorasyona leopar imzası

Türkiye Cumartesi Haberleri

Belki de en farklı desenlerden biri olan leopar yüzeyler, mekanları donuk görüntüden kurtarabilir. Ancak kullanımda “belirli bir ölçüyü aşmamasına” kesinlikle dikkat edilmesi gerek.

TACİHAN YONGACI'NIN HABERİ

Ev ve işyerlerinde bir oturma grubunun tamamen leopar desenli kumaşlarla kaplanmasından ziyade tek bir kanepenin ya da koltukta leopar etkisinden yararlanılması daha etkili olacaktır. Leopar desen zaten mekân dekorasyonunda tercih edilebilecek en iddialı yüzeylerdendir. Bu yüzden tüm koltuk takımlarının bu etkiyi vermesi itici bir görünüm oluşmasına sebep olabilir. Leopar deseni kullanımında “az ve öz” kuralı geçerlidir. Dikkat çekici atmosfer ile rahatsız edici bir etki oluşturan tasarımlar arasındaki ince çizgiye dikkat edilmeli. 

BANYOLAR İÇİN CAZİP SEÇENEK

Avrupa’da oldukça trend olan leopar desenlerinde siyah beyazın bilinen kontrastından da sıkça yararlanılır. Siyah beyaz buluşmasıyla oluşan belki de en farklı desenlerden biri olan leopar yüzeyler, basit bir perdenin dahi aksesuar işlevine sahip şık bir etki oluşturmasını sağlayabilir.

Banyolarda leopar deseni kullanmak, tahmin edildiğinden daha da cazip bir seçenektir. Beyaz fayanslara bir de beyaz küvet, klozet ve lavabonun eklenmesi, donuk görüntüye sahip banyolarda fazla masraf yapmadan çok daha yüksek enerjili bir tasarım sağlayabilir. Banyo aksesuarlarında tercih edilen leopar deseni; altın, bronz ve gümüş rengi yüzeylerle birleşerek oldukça iddialı bir banyo tasarımı oluşturabilir. Abajurlardan antre dolaplarına, yolluklardan paspaslara ev ve işyeri dekorasyonunun hemen her yerinde kullanılabilen leoparın her zaman “belirli bir ölçüyü aşmamasına” dikkat edilmesi gerektiği asla unutulmamalıdır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...