İdeal orta sehpa için bütüne odaklanmalı | Tacihane

- Güncelleme:
İdeal orta sehpa için bütüne odaklanmalı | Tacihane

Türkiye Cumartesi Haberleri

Orta sehpalar, salonunuzun en kullanışlı parçası olmasının yanı sıra karakterini de yansıtmaktadır. Eviniz için doğru sehpa ve doğru dekoratif eşyaları ancak odanın bütününe bakarak seçebilirsiniz.

TACİHAN YONGACI'NIN HABERİ

Evin en çok vakit geçirilen alanlarından salonlara orta sehpa seçiminizle göz alıcı bir görünüm kazandırabilirsiniz. Artık piyasada alışılmış modellerin dışında oval, dikdörtgen, kare ve yuvarlak gibi farklı formlarda tasarımlar bulmak mümkün. Salonun merkezi olan orta sehpanın dekorasyonu da kişilerin zevklerine göre belirlenir. Ancak dekore ederken aşırıya kaçmamanızda fayda vardır.

İdeal orta sehpa için bütüne odaklanmalı | Tacihane

Sehpa üzerinde çok fazla eşya, biblo, dergi ya da kitap barındırmak salonda dağınık bir görünüme sebep olabilir. Ayrıca bu durum sehpa üzerindeki eşyalara çarpma ihtimalini de ortaya çıkarır. Dekorasyon ürünleri seçerken işe ilk olarak salonunuzun diğer dekor ürünlerine göz atmakla başlayabilirsiniz. Bunun yanı sıra orta sehpanın kendi tasarımında yer alan kriterlere dikkat etmeniz büyük önem taşır. Çünkü ancak bu şekilde bütün bir görünüm yakalayabilirsiniz. Dekoratif amaçla kullanılan orta sehpalarda genellikle şık mumluk, dergi, şekerlik, sukulent ve süs bitkileri sergilenir. Küçük yaşlarda çocuğu olan ebeveynlerin orta sehpaya belirli objeleri yerleştirmekten kaçınmaları gerekir. Keskin hatlı biblolar, vazolar, cam ya da porselen gibi hassas objeler ve küçük parçalı eşyalar muhtemel kazaların önüne geçmek adına tercih edilmemelidir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...