GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.CORENDON ALANYASPORKASIMPAŞA A.Ş.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.EMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMONDİHOME KAYSERİSPORMKE ANKARAGÜCÜVAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKTÜMOSAN KONYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.ATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
VOLEYBOL - VOLEYBOL
05 Nisan 2023 - 23:21

Eczacıbaşı Dynavit Igor Gorgonzola Novara’ya yarı final ilk maçında 3-2 mağlup

Eczacıbaşı Dynavit, 2-0'dan geri döndü ama yetmedi. Temsilcimiz, CEV Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Novara'ya mağlup oldu. İtalyan ekibinde forma giyen milli voleybolcu Ebrar Karakurt 27 sayı üretti ve maçın 'MVP'si seçildi. Eczacıbaşı'nın Sırp yıldızı Tijana Boskovic de 27 sayıyla oynadı. Rövanş, 12 Nisan Çarşamba günü İstanbul'da oynanacak.
VOLEYBOL - VOLEYBOL
29 Mart 2023 - 21:18

Halkbank - Jastrzebski Wegiel: 1-3 Başkent ekibi yarı final ilk maçında mağlup

Voleybol Erkekler CEV Şampiyonlar Ligi'nin yarı final ilk maçında Halkbank, Polonya'nın Jastrzebski Wegiel takımına 3-1 mağlup oldu. Karşılaşmanın rövanşı 5 Nisan Çarşamba günü Polonya'da oynanacak
 - Fenerbahçe Opet son 33 maçının 32'sini kazanan Imoco Conegliano'ya set vermedi
16 Mart 2023 - 21:01

Fenerbahçe Opet son 33 maçının 32'sini kazanan Imoco Conegliano'ya set vermedi

Fenerbahçe Opet, CEV Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Imoco Conegliano'yu 3-0'lık skorla mağlup etti. Son 33 maçının 32'sini kazanan Imoco'ya set dahi vermeyen Sarı lacivertliler, daha önce 7 kez karşılaştığı İtalyan ekibi karşısında ilk galibiyetini elde etti.
 - Halkbank Voleybol Takımı gözünü CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuna dikti
16 Mart 2023 - 18:23

Halkbank Voleybol Takımı gözünü CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuna dikti

Halkbank, Avrupa voleybolunun en prestijli turnuvası olan CEV Şampiyonlar Ligi'nin çeyrek final rövanş maçında, İtalya'nın Cucine Lube takımını altın sette mağlup ederek yarı finale yükseldi. Halkbank, 2014 yılında CEV Şampiyonlar Ligi'nde sezonu ikinci olarak tamamlamış ve erkek voleybolunda finale adını yazdıran tek Türk takımı olmuştu.
 - Eczacıbaşı Dynavit Polonya deplasmanından galibiyetle döndü, yarı final yolunu yarıladı
14 Mart 2023 - 23:33

Eczacıbaşı Dynavit Polonya deplasmanından galibiyetle döndü, yarı final yolunu yarıladı

2023 CEV Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk karşılaşmasında Eczacıbaşı Dynavit, Polonya temsilcisi Developres Rzeszow’u deplasmanda 25-19, 22-25, 25-16 ve 28-26‘lık setlerle 3-1 mağlup etti. Türk Hava Yolları ise istediği sonucu alamadı. Temsilcimiz, CEV Kupası yarı final ilk maçında Scandicci'ye kaybetti. İkinci maç, 22 Mart Çarşamba günü İstanbul'da oynanacak.
 - Kupa Voley'de dörtlü final heyecanı! Vakıfbank, Galatasaray'a set vermedi
08 Mart 2023 - 18:49

Kupa Voley'de dörtlü final heyecanı! Vakıfbank, Galatasaray'a set vermedi

VakıfBank, Kupa Voley'de yarı finalde. Sarı-Siyahlılar, çeyrek finalde Galatasaray HDI Sigorta'yı set vermeden geçti. Paola Egonu, Galatasaray karşısında 21 sayıyla maçın en skoreri oldu. İtalyan pasör çaprazı, yüzde 55'le hücum etti. Final-Four'un ilk eşleşmesi Türk Hava Yolları - Fenerbahçe Opet oldu. THY, çekişmeli maçta Kuzeyboru'yu eledi.
 - Fenerbahçe OPET AXA Sigorta Kupa Voley çeyrek finalinde Eczacıbaşı Dynavit'e set vermedi
07 Mart 2023 - 18:56

Fenerbahçe OPET AXA Sigorta Kupa Voley çeyrek finalinde Eczacıbaşı Dynavit'e set vermedi

Fenerbahçe Opet ezeli rakibi Eczacıbaşı Dynavit’i eleyerek Kadınlar AXA Sigorta Kupa Voley Dünya Baltacıoğlu Özel Sezonu’nda yarı finale yükseldi. Fenerbahçe Opet'in Rus yıldızı Arina Fedorovtseva 23 sayıyla maçın en skorer ismi oldu.
 - Filede derbinin galibi Fenerbahçe HDI Sigorta!
05 Mart 2023 - 20:27

Filede derbinin galibi Fenerbahçe HDI Sigorta!

Fenerbahçe HDI Sigorta ezeli rakibi Galatasaray HDI Sigorta’yı konuk ettiği maçı 3-1 kazanarak AXA Sigorta Efeler Ligi'ndeki 14. galibiyetini elde etti. Kadınlar da ise Fenerbahçe OPET, Ankara'dan galibiyetle döndü. Sarı-Lacivertliler, PTT'ye set vermedi ve ligdeki 14. ü galibiyetini elde etti.
 - Fenerbahçe Opet CEV Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finalde! Sarı-Lacivertliler Chemik Police'yi 2 maçta da devirdi
02 Mart 2023 - 22:24

Fenerbahçe Opet CEV Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finalde! Sarı-Lacivertliler Chemik Police'yi 2 maçta da devirdi

Fenerbahçe OPET, CEV Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalde! Temsilcimiz, ilk maçta 3-2 yendiği Chemik Police'yi taraftarı önünde de mağlup etti. Sarı-Lacivertliler'de Vargas & Federetsova ikilisi Chemik Police karşısında ace attı. Maçın en değerli oyuncusu Melissa Vargas seçildi.
 - Eczacıbaşı Dynavit Tijana Boskovic'i kaptırmadı! Sırp yıldıza yeni sözleşme
02 Mart 2023 - 20:39

Eczacıbaşı Dynavit Tijana Boskovic'i kaptırmadı! Sırp yıldıza yeni sözleşme

Tijana Boskovic 2015 yazında henüz 18 yaşındayken kapısından girdiği Eczacıbaşı Dynavit ile sözleşme yeniledi. Turuncu-Beyazlı formayla 8. sezonunu geçiren 25 yaşındaki yıldız voleybolcu, "Bu ekibe inanıyorum ve başarı için hep birlikte, her zaman elimizden gelenin en iyisini yapacağımızı umuyorum" dedi.
 - Türk Hava Yolları CEV Kupası'nda Volley Mulhouse eledi, yarı finale yükseldi
01 Mart 2023 - 20:37

Türk Hava Yolları CEV Kupası'nda Volley Mulhouse eledi, yarı finale yükseldi

Temsilcimiz, ilk maçta 3-0 yendiği Mulhouse'a ikinci maçta da set vermedi. Türk Hava Yolları, yarı finalde Scandicci-Potsdam eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.
 - Türk Hava Yolları Volley Mulhouse'a deplasmanda set vermedi, yarı final için avantajı kaptı
21 Şubat 2023 - 23:00

Türk Hava Yolları Volley Mulhouse'a deplasmanda set vermedi, yarı final için avantajı kaptı

Türk Hava Yolları, Fransa'da avantaj kaptı. Temsilcimiz, CEV Kupası çeyrek finali ilk maçında Mulhouse'a set vermedi. Rövanş, 1 Mart Çarşamba günü oynanacak.
 - Fenerbahçe Opet CEV Şampiyonlar Ligi  play-off etabı ilk maçında galip; "Kalbimiz sizinle"
21 Şubat 2023 - 22:50

Fenerbahçe Opet CEV Şampiyonlar Ligi play-off etabı ilk maçında galip; "Kalbimiz sizinle"

Fenerbahçe Opet, Polonya'da kazandı. Sarı-Lacivertliler, CEV Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu ilk maçında Chemik Police'yi mağlup etti. Rövanş, 2 Mart Perşembe günü oynanacak. Melissa Vargas 26 sayıyla maçın en skoreri oldu. Arina Fedorovtseva ise 25 sayı üretirken, 6 ace attı. Fenerbahçe Opetli sporcular maçın ardından "Kalbimiz sizinle" pozu verdi.
 - Türk Hava Yolları CEV Kupası'nda çeyrek finale yükseldi
15 Şubat 2023 - 23:03

Türk Hava Yolları CEV Kupası'nda çeyrek finale yükseldi

Türk Hava Yolları, Kadınlar CEV Kupası play-off turunun rövanşında İtalya'nın e-work Busto Arsizio takımını 3-0 yendi. Ükemizde yaşanan deprem felaketi sebebiyle ulusal ve uluslararası tüm spor faaliyetlerinin ertelenmesi üzerine İtalya’da oynanan bu karşılaşmanın tüm geliri ise Türkiye’deki depremzedelere bağışlanacak.
 - Fenerbahçe Opet -  LKS Commercecon (3-0) Fenerbaçhe CEV Şampiyonlar Ligi'nde play-off turuna yükseldi
15 Şubat 2023 - 19:07

Fenerbahçe Opet - LKS Commercecon (3-0) Fenerbaçhe CEV Şampiyonlar Ligi'nde play-off turuna yükseldi

Fenerbahçe Opet, CEV Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Polonya temsilcisi LKS Commercecon ile oynadığı 6. hafta maçını 3-0 kazandı. Sarı-Lacivertliler grubunu ikinci sırada tamamlayarak play-off turuna yükseldi. Melissa Vargas, 31 sayıyla (%68) maçın en skorer ismi oldu.
VOLEYBOL - VOLEYBOL
15 Şubat 2023 - 11:50

Zehra Güneş'ten takdir toplayan hareket! Depremde evsiz kalan aileler için harekete geçti

Depremzedeler için yardım kampanyası başlatan isimler arasında milli voleybolcu Zehra Güneş de katıldı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan milli yıldız, afetten etkilenen birkaç ailenin yıllık kirasını ödeyeceğini ve eşyalarını da alacağını duyurdu.
 - Eczacıbaşı Dynavit Targoviste'ye deplasmanda set vermedi ve E Grubu'nda yenilgisiz liderliğini sürdürdü.
02 Şubat 2023 - 21:14

Eczacıbaşı Dynavit Targoviste'ye deplasmanda set vermedi ve E Grubu'nda yenilgisiz liderliğini sürdürdü.

CEV Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Eczacıbaşı Dynavit, deplasmanda C.S.M Targoviste'yi 22-15, 14-25 ve 23-25'lik setlerle 3-0 mağlup etti. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçına çıkan Sırp pasör çaprazı Tijiana Boskovic 18 sayıyla maçın en skoreri oldu.
 - Halkbank grubunu lider tamamladı CEV Şampiyonlar Ligi’nde adını çeyrek finale yazdırdı
25 Ocak 2023 - 20:16

Halkbank grubunu lider tamamladı CEV Şampiyonlar Ligi’nde adını çeyrek finale yazdırdı

Halkbank, Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalde! Temsilcimiz, taraftarı önünde Bulgar ekibi Hebar'ı 3-0 mağlup etti ve grup lideri olarak çeyrek finale yükseldi.
 - Fenerbahçe OPET'ten Allianz MTV Stuttgart karşısında kritik galibiyet!
18 Ocak 2023 - 20:01

Fenerbahçe OPET'ten Allianz MTV Stuttgart karşısında kritik galibiyet!

Fenerbahçe Opet, CEV Şampiyonlar Ligi D Grubu 4. hafta maçında ağırladığı Almanya temsilcisi Allianz MTV'yi 3-1 mağlup etti. Temsilcimiz, grup lideri Stuttgart'ı mağlup etti ve iki maç sonra kazandı. Sarı-Lacivertliler, D Grubu'nda puanını 7'ye çıkardı.
 - Eczacıbaşı Dynavit 2023 CEV Şampiyonlar Ligi'nde namağlup lider unvanını korudu
11 Ocak 2023 - 21:22

Eczacıbaşı Dynavit 2023 CEV Şampiyonlar Ligi'nde namağlup lider unvanını korudu

2023 CEV Şampiyonlar Ligi'nde yoluna yenilgisiz devam eden Eczacıbaşı Dynavit, Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu'nda E grubu ikincisi Polonya temsilcisi Grupa Azoty Chemik Police ile karşılaştı. 21-25, 25-14, 25-20 ve 25-17 setlerle sahadan 3-1’lik galibiyetle ayrılan turuncu beyazlılar, CEV Şampiyonlar Ligi'ndeki galibiyet serisini üç maça çıkardı.
 - Daniele Santarelli Filenin Sultanları'nı Avrupa şampiyonu yapmaya geldi
04 Ocak 2023 - 20:06

Daniele Santarelli Filenin Sultanları'nı Avrupa şampiyonu yapmaya geldi

A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Daniele Santarelli düzenlenen basın toplantısında 2+4 yıllık sözleşmeye imza atarken samimi açıklamalarda bulundu. İtalyan çalıştırıcı, "Türkiye’de şu ana kadar şampiyonluk kazanılmadı. Bunu ortaya çıkarmak için doğru yerde olduğumu düşünüyorum ve umarım ki bunu hep birlikte yapabiliriz" dedi.
Başa Dön Sona Git