Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Batman’da uyuşturucu operasyonu

Düzenleyen:
Batman’da uyuşturucu operasyonu

YAŞAM Haberleri

Batman Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri durumundan şüphelendikleri bir araçta arama yaptı. Uyuşturucu arama köpeği Sarıkız ile araçta yapılan aramada 850 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Batman Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Batman Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Narkotik Şube Müdürlüğü görevlilerimizin ilimizde uyuşturucu kullanan ve satan şahıslara yönelik yapılan çalışmalar neticesinde 8 Aralık 2018 günü durumundan şüphelenerek durdurulan bir araçta narkotik köpeğimiz Sarıkız ile yapılan aramada net ağırlığı 850 gram gelen metamfetamin maddesi ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili olarak araçta bulunan 4 şahsa TCK 188’den işlem başlatılmıştır. İl Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerin ardından adli makamlara sevk edilecektir” denildi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...