Tekirdağ'da feci kaza: 4'ü çocuk 8 ölü

Düzenleyen:
Tekirdağ'da feci kaza: 4'ü çocuk 8 ölü

YAŞAM Haberleri

Tekirdağ' da dereye uçan otomobildeki ölü sayısı 8'e yükseldi. 4' ü çocuk 2' si kadın 8 kişinin cansız bedenine ulaşıldı.

Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde otomobilin dereye devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 8 kişi hayatını kaybetti. Alınan bilgiye göre, 22 UF 474 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Ortaca Mahallesindeki Ortaca Köprüsü'nde dereye düştü. İhbar üzerine olay yerine jandarma, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye dereye düşen otomobili kıyıya çekti. Sağlık ekipleri sürücü, ve otomobil içerisinde bulunan 4' ü çocuk 2' si kadın 8 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Öte yandan kazada ölenlerin Edirne’nin Uzunköprü ilçesindeki bir cenazeye katıldıkları ve taziyeden döndükleri öne sürüldü.

ÖLENLERİN İSİMLERİ BELLİ OLDU
Yapılan incelemelerin ardından kazada hayatlarını kaybedenlerin sürücü Erkan Arslan (43) Mustafa Öner (65) Ayşe Öner (67) Pınar Aldemir (24), Buğra Barış Arslan (19), Buğlem Arslan (5), Seyit Abdullah Öner (5) ve Emir Umeyir Aldemir adlı bebek olduğu tespit edildi. 

EŞİNİ 3 GÜN ÖNCE KAYBETMİŞ
Feci kazada hayatını kaybeden ve Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde minibüs şoförlüğü yapan Erkan Aslan’ın eşini 3 gün önce bir hastalık neticesi kaybettiği ve geçtiğimiz Cumartesi günü memleketi Edirne’nin Uzunköprü ilçesine bağlı Kiremitçisalih köyünde defnettiği kaydedildi. Araçta bulunanların bu cenaze dolayısıyla Uzunköprü’de bulundukları ve cenazeden döndükleri kaydedildi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...