Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çok ucuz hareketler bunlar

Çok ucuz hareketler bunlar

YAŞAM Haberleri

Aydın Çine’de CHP’li başkan, Cumhur İttifakı’na oy veren firmanın depo girişini duba ile kapattırdı. İçerideki araçlar vinçle çıkarıldı. Kepez’in CHP’li başkanı ise görevi devraldığı eski CHP’li başkanın borçlarını afişe bastırıp binaya astı. Afişi “AK Partili başkanın borçları” diye paylaşan CHP’li Mahmut Tanal rezil oldu.

Aydın’ın Çine ilçesinde bulunan Yılmazlar firması önceki seçimlerde CHP’li başkan Enver Salih Dinçer’i destekledi. Firma, 31 Mart yerel seçimlerinde bu defa CHP’nin adayı Dinçer’i değil Cumhur İttifakı’nın adayı Celal Özden için çalıştı. Yerel seçimi CHP’li aday Salih Dinçer kazandı. Dinçer’in seçim sonrası ilk icraatı Yılmazlar firmasını cezalandırmak oldu. Önce firmanın yıllardır kullandığı iş yerine ait deponun girişini önlemek için kaldırım yaptıran Dinçer, ardından gece yarısı firmanın bütün araçları depoda iken deponun giriş çıkışlarını da duba dikerek kapattı. Sabah iş yerine geldiklerinde ne yapacaklarını şaşıran firma sahipleri, araçlarını çıkarmak için belediyede muhatap bulamayınca kiraladıkları vinç ile belediyenin mahsur bıraktığı araçları depodan çıkarabildi. Onlarca kişinin şaşkın bakışları arasında araçlarını kurtaran firmanın sahipleri demokrasiye saygı duymadığını ileri sürdükleri CHP’li Salih Dinçer’i eleştirdi.

TOSUN: SİYASİ ÖFKE
Yapılan olayın tamamen bir siyasi öfke olduğunu söyleyen AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun “Çine siyasi tarih açısından çok kötü günler geçiriyor. Yapılan uygulamalar ilçenin gerçekten tadını tuzunu kaçırdı” diye konuştu. Firmanın sahibi İsmail Yılmaz böyle bir siyasi öfke görmediklerini belirterek “Cumhur İttifakı’nı destekledik olanlar oldu. Mağduruz” dedi.

ÖNCE İFTİRA ATTI SONRA GERİ ADIM ATTI
Haber Merkezi
Seçimlerde el değiştirerek AK Parti’den CHP’ye geçen Antalya Büyükşehir Belediyesinde ‘bankamatik memuru’ tartışması yaşanıyor. CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin “ATM memurları belediyeleri doldurmuş. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek tam 4 bin bankamatik memurunun işine son verdi. Adana’da bankamatik memuru sayısı yaklaşık 6 bin. Zeydan Karalar da (Adana Büyükşehir Belediye Başkanı) bu kişiler için gerekeni yapacağını açıkladı” dedi. Gürsel Tekin’in iddialarına sosyal medya hesabından yayınladığı bildiri ile cevap veren Antalya eski Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Tekin’i ispata davet etti. Türel,  şu ifadeleri kullandı: Konuşmak istemiyorum ama mecbur bırakıyorsunuz. Şu anda belediyede göreve başladınız ve tüm bilgiler elinizde. Antalya Büyükşehir Belediyesinin toplamda taşeron dâhil 12 bin personeli var. Gürsel Tekin bunun 4 bininin bankamatik olduğunu ve Muhittin Böcek tarafından işten çıkarıldığını söylüyor. Bu personelin 4 bini bankamatik ise Antalya’da gurur duyduğumuz katlı kavşakları, raylı sistemleri, altyapıyı, üst yapıyı ben kiminle yaptım Allah aşkına. İşten atılan tek bir kişinin ismini söyleyemezseniz haysiyet ve şereften yoksun müfterisiniz...
Tartışmaların ardından Tekin, bir açıklama daha yaptı. Antalya Belediye Başkanı Muhittin Böcek’le görüştüğünü söyleyen Tekin, ulusal ve yerel basında geçtiği şekliyle bankamatik memuru sayısının henüz kesinleşmediğini belirtti. Tekin, incelemelerinin devam ettiğini açıkladı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...