İstanbul'da kış yeni başlıyor

Düzenleyen:
İstanbul'da kış yeni başlıyor

YAŞAM Haberleri

Türkiye genelinde soğuk hava etkisini gösteriyor. Meteoroloji'den de hava durumuna ilişkin bölge bölge il il duyurular gelmeye devam ediyor. Meteoroloji genel Müdürlüğü pek çok il için kar yağışı ve fırtına uyarısında bulunurken Meteoroloji Uzmanı Gökhan Abur, Kandilli verilerine dayanarak İstanbul'da sert kışın yeni başladığını söyledi. İzmir ve Ankara'da parçalı ve az bulutlu bir hava bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika sağanak, kar yağışı ve hava durumu uyarısı geldi... Önümüzdeki 5 güne ilişkin hava durumu raporunu resmi sitesi üzerinden yayınlayan MGM, İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere il il sıcaklık değerlerini paylaştı.  

Tüm yurt soğuk havanın etkisi altına girdiği bu dönemlerde Meteoroloji'den peş peşe son dakika uyarıları gelmeye devam ediyor. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Karadeniz kıyıları ile güneybatı kesimlerin parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde Samsun ve Ordu, akşam saatlerinde Trabzon ve Rize çevrelerinin hafif yağmurlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. 

İstanbul'da kış yeni başlıyor

İstanbul'da kış yeni başlıyor

İstanbul'da kış yeni başlıyor

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...