Sekiz aylık mutluluk trafik kazasıyla bitti

Düzenleyen:
Sekiz aylık mutluluk trafik kazasıyla bitti

YAŞAM Haberleri

Antalya’da ikamet eden Mehmet Fatih Taşıran ile Gizem Yiğit Taşıran sekiz ay önce dünyaevine girdi. Birbirlerini çok seven çifti kaza ayırdı.

Kepez ilçesi Gazi Bulvarı üzerinde önceki gün 22.00 sularında meydana gelen elim vaka şöyle yaşandı: Mehmet Fatih Taşıran’ın sürdüğü otomobil, İlker E. idaresindeki araç ile çarpıştı. Taşıran’ın otomobili refüje vurduktan sonra taklalar atarak yol kenarına savruldu. Diğer araç ise bariyerlere çarpıp durdu. Ardından bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri geldi. İlker E. kazayı yara almadan atlatırken evli çift, sıkıştıkları yerden güçlükle çıkarıldı. İkili ambulansla hastaneye kaldırıldığı sırada Mehmet Fatih Taşıran hayatını kaybetti. Eşi ise tedavi atlına alındı. İlker E. ifadesine başvurulmak üzere emniyete götürüldü. İHA Sekiz aylık mutluluk trafik kazasıyla bitti
 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...