Babası için geldi sobadan zehirlendi

Düzenleyen:
Babası için geldi sobadan zehirlendi

YAŞAM Haberleri

Ankara’da yaşayan Zeynep Doğan (32), engelli babası Abdülhamit (60) ve anesi Zeliha Karataş’a (60) bakmak için bir ay önce Adıyaman’ın Bozhöyük köyüne geldi.

Doğan önceki akşam sobaya kömür atıp yattı. Kardeşi Mehmet Karataş ise diğer odada elektrik ısıtıcısını yakarak uyudu. Sabaha kalkan genç, ailesinin kalkmadığını fark etti ve yattıkları odaya girmek istedi. Ancak kapıyı açamadı. Bunun üzerine camı kırıp içeri girdi. Mehmet Karataş, burada ailesini baygın hâlde buldu. Durumu 112 Acil Servis’e bildirdi, ablasını kendi imkânlarıyla özel bir hastaneye götürdü. Bu arada eve gelen ekipler, anne ile babanın hayatını kaybettiğini belirledi. Zeynep Doğan da doktorların bütün çabalarına rağmen kurtarılamadı. Cenazeler morga kaldırılırken ailenin yakınları sinir krizi geçirdi.

Gaziantep’in İslâhiye ilçesinde Mehmet (60), eşi Hüsne (59) ve çocukları Mehmet Cihan (30) sobanın bulunduğu odada uyuyakaldı. Anne ile baba karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldü, oğulları yoğun bakımda.

 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...