Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gazetemiz, yaşlılara kol kanat oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Gazetemiz, yaşlılara kol kanat oldu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Hatay’da Türkiye Gazetesi dağıtım elemanları, koronavirüs sebebiyle evlerinden çıkamayan 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlara, gazetelerini teslim ettikten sonra market alışverişlerine de gönüllü destek veriyor.

Çin’de ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının Türkiye’de de yayılması üzerine önlem amaçlı olarak 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlar için sokağa çıkma yasağı getirildi. Temel ihtiyaçlarını giderebilmek için yardıma ihtiyaç duyan vatandaşlara Türkiye Gazetesi de yardım elini uzattı. Türkiye Gazetesi, okurların adreslerine temel gıda ihtiyaçlarını ve market alışverişlerini de ulaştırıyor.

Hatay’ın Antakya ilçesinde birçok adrese gazete ulaştıran gazete dağıtıcıları, her sabah motosikletiyle dağıttığı gazetenin yanı sıra 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan okurların da market ihtiyacını karşılıyor.

Gazetemiz, yaşlılara kol kanat oldu

Türkiye Gazetesi okurlarından Mehmet Esmergil, bu hizmetten dolayı memnun olduğunu belirtti. Evine gazete dışında temel gıda ürünü de götürülen Salih Çetindağ ise bu hizmetten dolayı Türkiye Gazetesi yetkililerine teşekkür etti.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...