Emrullah Gülüşken taburcu edildi

Emrullah Gülüşken taburcu edildi

YAŞAM Haberleri

İsveç’in Malmö şehrinde Covid-19 testi pozitif çıkmasına rağmen tedavi edilmeyen 47 yaşındaki Emrullah Gülüşken’in durumunu sosyal medya üzerinden kızı Leylâ duyurmuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı sonrası Gülüşken, üç çocuğuyla birlikte ambulans uçak ile Türkiye’ye getirilerek Ankara Şehir Hastanesinde tedavi altına alınmıştı. Yoğun bakıma alındığında bitkin hâlde olan Emrullah Gülüşken, uygulanan tedaviler sonrası durumunun iyiye gitmesi üzerine servise alınarak bir süre daha izlendi. Virüsten kurtulup şifa bulan ve karaciğer ile diyabet değerleri düzelen Gülüşken, Ankara Şehir Hastanesinden taburcu edildi. Sağlığına kavuşup taburcu olan Gülüşken'in "Türk vatandaşı olmanın ayrıcalığını yaşadım. Ülkemizle gurur duyun" dediği öğrenildi. Bu arada Fransa'dan getirilen Zekeriya Kılınç'ın tedavisi ise sürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...