Kendisinden haber alınamayan çiftçinin tarlada hayatını kaybettiği belirlendi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kendisinden haber alınamayan çiftçinin tarlada hayatını kaybettiği belirlendi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde çiftçilik yapan Yahya Filiz, tarlada yaşadığı rahatsızlık sonucunda hayatını kaybetti.

Doğancı Mahallesi’nde oturan evli ve 3 çocuk babası Yahya Filiz (55) tarlada hayatını kaybetti. Dün sabah saatleri itibariyle tarladaki işlerini yapmak için evinden ayrılan fakat bir daha kendisinden haber alınamayan Filiz, tarladaki bir ağacın altında ölü olarak bulundu.

Telefonlara cevap vermeyince arama başlatıldı
Edinilen bilgiye göre, tarlasındaki işlerini bitiren Yahya Filiz, yan taraftaki arkadaşının tarlasında çalışmaya başladı. Eşi ve arkadaşlarının telefonlarına cevap vermeyen Yahya Filiz için arama başlatılırken, saat 20.00 sıralarında tarladaki ağacın altında ölü olarak bulundu. Yahya Filiz’in yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle ağacın altında dinlenmek istediği ve bu sırada hayatını kaybettiği tahmin ediliyor.
Filiz’in cenazesi adli tıp morguna gönderilirken, resmi işlemlerin tamamlanmasının ardından toprağa verileceği öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...