Ümraniye'de koca dehşeti! Evini ateşe verip köprüden atladı

Düzenleyen: / Kaynak: AA/İHA
Ümraniye'de koca dehşeti! Evini ateşe verip köprüden atladı

YAŞAM Haberleri  / AA/İHA

Ümraniye'de bir evde çıkan yangında anne hayatını kaybetti, 7 yaşındaki oğlu ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Olayda hayatını kaybeden Arzu Rahman Güney'in 'Eşimi ve çocuğumu öldürdüm" notunu bırakan eşi, FSM Köprüsü'nden atlayarak intihar etti.

İstanbul Ümraniye'de bir evde çıkan yangının ardından aile faciası çıktı. Yangın esnasında evde mahsur kalan anne hayatını kaybederken, ağır yaralandığı belirtilen oğlu hastaneye kaldırıldı. Şüpheli olarak aranan Arzu Rahman Güney'in boşanma aşamasında olduğu eşi ise Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden atlayarak intihar etti.

Alınan bilgiye göre olay, saat 12.00 sıralarında meydana geldi. Binanın ikinci katında yer alan ve içerisinde Rahman Güney ile oğlunun bulunduğu dairede yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, evde mahsur kalan Arzu Rahman Güney ve 7 yaşındaki oğlunu kurtardı. 

KALP MASAJI VE SUNİ TENEFFÜS YAPILDI

Olay yerinde kalp masajı ve suni teneffüs yapılan çocuk, ambulansla ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Anne Rahman Güney ise yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Yangına tanık olan bir vatandaş, “Bir anda sesler yükseldi dışarı çıktık. Biz geldiğimizde yangın ilerlemişti. 5-6 yaşlarında çocuk çıkarıldı. Muhtemelen kalbi durmuştu” dedi.

GÖRGÜ TANIKLARININ BİLGİSİNE BAŞVURULDU

Görgü tanıklarının bilgisine başvuran polis, komşuların, ölen Arzu Rahman Güney'in boşanma aşamasında olduğu eşi Mehmet Güney ile sabah saatlerinde tartıştığı yönündeki beyanı üzerine incelemeyi derinleştirdi.

"EŞİMİ VE ÇOCUĞUMU ÖLDÜRDÜM, İNTİHAR EDİYORUM" DEDİ

Yapılan araştırmada, şüpheli olarak aranan Mehmet Güney'in eski iş yerinde çalışan bir arkadaşını arayarak "Eşimi ve çocuğumu öldürdüm, intihar ediyorum" dediği öğrenildi.

Polis ekipleri, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden bir kişinin intihar ettiği bilgisi üzerine kıyıda arama çalışması başlattı. Kıyıda bulunan bir cesedin, Mehmet Güney'e ait olduğu belirlendi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA/İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...