Alışverişe gelen vatandaşlar hayatının şokunu yaşadı! Balıklarını çiğ çiğ mideye gömdü

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Yaşam Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Ankara’da balıkçılık işiyle uğraşan Yakup Öztürk, gelen müşterilerine balıklarının tazeliğini göstermek için uyguladığı şey görenleri hayrete düşürdü. Öztürk, balığın en tazesinin Ankara'da yenildiğini iddia etti ve peş peşe çiğ balıkları mideye indirdi.

Uzun yıllardır balıkçılık işiyle uğraşan Yakup Öztürk, balıklarının tazeliğini göstermek için yaptığı hareketle herkesin ilgisini çekti. 

ÇİĞ ÇİĞ BALIK YEDİ 

Ankara’nın Sincan ilçesinde halk pazarında hamsi ve balık çeşitleri satan Yakup Öztürk, müşterileri ile yaptığı diyalogla herkesi kahkahaya boğdu. "Balığın en tazesi Ankara'da yenir" diyen Öztürk, sattığı balıkları çiğ çiğ yedi. 

Alışverişe gelen vatandaşlar hayatının şokunu yaşadı! Balıklarını çiğ çiğ mideye gömdü

“BALIĞIN VİTAMİNİ KILÇIĞINDA” 

Çiğ balığın fındık gibi tadı olduğunu belirten Yakup Öztürk, "Balığını vitamini kılçığında. Limonu sıkıp ağzına atacaksın" diyerek müşterilerine nasıl yediğini gösterdi.

Düzenleyen:  - Yaşam
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...