Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Askıda ekmekten sonra askıda balık! Onlarca aile faydalanıyor

Kahramanmaraş'ta bir balıkçı, ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi aileler için askıda balık uygulamasını başlattı. Yardımların gizlilik esasına göre yapıldığını ve alanla verenin birbirini tanımadığını belirten balıkçı, "Günlük ortalama 5 ila 10 aileye destek oluyoruz. Bazı günler bu sayı 15-20 aileye, hatta 30-40 aileye kadar çıkabiliyor." dedi.

Kaydet
a- | +A

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde balıkçılık yapan İbrahim Sarı, Ramazan ayı nedeniyle başlattığı askıda balık uygulamasıyla ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldürdü. Sarı, uygulamanın hem ihtiyaç sahiplerine katkı sunduğunu hem de hayırseverlerle ihtiyaç sahipleri arasında gönül köprüsü oluşturduğunu söyledi.

ÖNERİLEN HABERLER
1 metrekare, 2 gram! Konutta, altın bazında en ucuz iller
EKONOMİ

1 metrekare, 2 gram! Konutta, altın bazında en ucuz iller

"ALAN VERENİ, VEREN ALANI TANIMIYOR"

Sarı, "Ramazan paylaşma ayıdır. Olanın olmayana vermesi gerektiğine inanıyoruz. Günlük ortalama 5 ila 10 aileye destek oluyoruz. Bazı günler bu sayı 15-20 aileye, hatta 30-40 aileye kadar çıkabiliyor. Yardımlar gizlilik esasına göre yapılıyor. Alan vereni tanımıyor, veren alanı tanımıyor. Biz sadece aracı oluyoruz" dedi.

ÖNERİLEN HABERLER
Samsun
EKONOMİ

Samsun'a 2.3 milyar TL'lik yatırım! %97'si tamamlandı: 38 mahalle faydalanacak

VATANDAŞLARDAN TAM DESTEK

Uygulamaya destek veren vatandaşlardan Arif Doğan "Gerçekten anlamlı bir çalışma. İşletme sahibine teşekkür ediyoruz. Çok güzel bir düşünce ve örnek bir davranış" ifadelerini kullandı.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.