Bahçıvan, çalıştığı villada dehşet saçtı

/ Kaynak: CHA
Bahçıvan, çalıştığı villada dehşet saçtı

YAŞAM Haberleri  / CHA

Muğla'da 46 yaşındaki V.A.'nın, bahçıvanlığını yaptığı villanın sahibi 56 yaşındaki Caterina Anna Bury'i pompalı tüfekle öldürdüğü iddia edildi.

Muğla'nın Ortaca ilçesine bağlı Dalyan beldesinde 46 yaşındaki V.A.'nın, bahçıvanlığını yaptığı villanın sahibi 56 yaşındaki Caterina Anna Bury'i pompalı tüfekle öldürdüğü iddia edildi. Zanlı, daha sonra aynı silahla Bury'in oğlu Alexander Gerhard Bury ve annesi Cecillie Bury'i yaraladıktan sonra jandarmaya teslim oldu. Bury'nin, 10 gün önce jandarmaya giderek V.A.'nın kendisini ölümle tehdit ettiğini söylediği, bunun üzerine şüphelinin gözaltına alınıp bir gün sonra serbest bırakıldığı öğrenildi. nbsp;V.A., altı yıldır Bury'nin Atatürk Mahallesi 213 Sokak'taki villasında bahçıvanlık yapıyordu. 10 gün önce aralarında kavga çıktı. Caterina Anna Bury, jandarmaya giderek, "Beni ölümle tehdit ediyor. Kendisinden şikayetçiyim." şeklinde dilekçe verdi. Bunun üzerine V.A. gözaltına alındı. Bir gün nezarette kaldıktan sonra serbest bırakıldı. Bugün saat 06.00 sıralarında pompalı tüfekle villaya giden V.A., Alexander Gerhard Bury'i bacaklarından, Cecillie Bury'i ise sırtından vurdu. Villanın içine kaçan Caterina Anna Bury ise banyoya girerek kapıyı kilitledi. Zanlı, önce tüfekle banyo kapısının kilidini parçaladı, ardından Bury'nin göğsüne beş el ateş ederek öldürdü. Aşırı kan kaybettiği belirlenen Alexander Gerhard Bury ve Cecillie Bury, cankurtaranla Ortaca Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumları ağır olan ve hayati tehlikelerinin devam ettiği belirtilen Alexander Gerhard Bury Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Araştırma Hastanesi, Cecillie Bury ise Fethiye Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Jandarma ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından Caterina Anna Bury'nin cesedi, Yerkesik Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Zanlı bahçıvan V.A. ise olayın ardından Dalyan Jandarma Karakolu'na giderek teslim oldu. Sorgusu devam eden zanlının, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.
YAŞAM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...