Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Ege beşik gibi! Bir deprem daha oldu

Ege beşik gibi! Bir deprem daha oldu
Başlık ResmiEge besik gibi! Bir deprem daha oldu

Ege Denizi'nde 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İzmir ve çevrelerinde de hissedildi. Saat 20.21'de Ege Denizi merkez üssü Aydın Kuşadası ilçesinde 4.4 büyüklüğünde ikinci bir deprem oldu.

Kaydet
a- | +A

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 18.38'de Aydın'ın Kuşadası ilçesi açıklarında 4,4 büyüklüğünde yer sarsıntısı kaydedildi.

Depremin 7,11 kilometre derinlikte olduğu belirtildi.

DEPREM İZMİR'DE DE HİSSEDİLDİ

Öte yandan deprem İzmir'de de hissedildi.

'DEPREMİN YERİ, SAMOS ADASI'NIN GÜNEYİ'

Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Üyesi deprem uzmanı Prof. Dr. Hasan Sözbilir, 4.4. büyüklüğündeki depremin Samos Adası'nın güneyinde Dilek Yarımadası'nın güneybatısında meydana geldiğini belirterek, "O bölgede iki gündür deprem oluyor, hareketli bir bölge. Bizim karasularımızdaki bir fay değil. Bunun ana şoklardan biri olduğunu düşünüyorum." dedi.

ARTÇILAR MEYDANA GELDİ

Kuşadası Körfezi’nde meydana gelen 4.4 büyüklüğündeki deprem can ve mal kaybına yol açmadı. Depremin ardından 2.3, 2.7 ve 2.2 büyüklüklerinde 3 artçı deprem daha meydana geldi.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.