Kampüs içinde sokak köpeği dehşeti! Canlarını zor kurtardılar

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kampüs içinde sokak köpeği dehşeti! Canlarını zor kurtardılar

YAŞAM Haberleri  / İHA

Ankara Üniversitesi Dışkapı Yerleşkesinde sokak köpekleri çevrede bulunan 3 öğrenciye saldırdı. Öğrencileri dehşete düşüren o korku dolu anlar kameraya anbean yansıdı.

Sokak köpeği dehşeti son dönemlerde Türkiye'de tehlike saçan konulardan biri haline geldi. Gaziantep'te 4 yaşındaki minik Asiye oynadığı site bahçesinde bulunan köpeklerin saldırısına uğramıştı. Saldırıda ağır yaralanan küçük kız bir süre tedavi gördükten sonra sağlığına kavuşabilmişti. Ancak Antalya'da köpek saldırısına uğrayan 9 yaşındaki Mahra Melin, Asiye kadar şanslı değildi.

Saldıran köpeklerden kaçmak isterken kamyonun altına giren Melin'in bacağı ağır hasar görmüştü. Hastanede tedavi altına alınan Mahra Melin burada bir süre tedavi gördükten sonra hayatını kaybetmişti. 

Saldırılar hemen hemen her gün yaşanırken bir yenisi de Ankara'da yaşandı. Ankara Üniversitesi Dışkapı Yerleşkesinde sokak köpekleri 3 kişiye saldırdı. 

ÖĞRENCİLER CANLARINI ZOR KURTARDI

Saldırıya uğrayan öğrenciler canlırını zor kurtardı. Herhangi bir yaralanma olmazken yaşanan korku dolu anlar cep telefonu tarafından görüntülendi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...