Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Mide bulandıran görüntüler! 'Cips' diye satılan 600 kilo ürün imha edildi

Mide bulandıran görüntüler! 'Cips' diye satılan 600 kilo ürün imha edildi
Fotoğraf Başlığı Mide bulandıran görüntüler! 'Cips' diye satılan 600 kilo ürün imha edildi

Gaziantep'te merdiven altı cip üreten işletmeye yapılan baskında mide bulandıran görüntüler ortaya çıktı. 600 kilo ürün imha edilirken işletme mühürlendi.

Kaydet
a- | +A

Gaziantep’te merdiven altı üretim yapan bir işletmede ortaya çıkan görüntüler, adeta “bu kadarına da pes” dedirtti. Şahinbey Belediyesi zabıta ekiplerinin yaptığı denetimlerde hijyen kurallarının yok sayıldığı, sağlıksız koşullarda üretilen 600 kilo cips ele geçirildi.

ÖNERİLEN HABERLER
Bağcılar
3. SAYFA

Bağcılar'da dehşet! Babasını öldürüp, annesini aradı

Çuvalların, yerlerde ve duvar diplerinde bekletildiği, üretim alanının ise hijyenle uzaktan yakından ilgisi olmadığı görüldü.

Mide bulandıran görüntüler! Cips diye satılan 600 kilo ürün imha edildi
Başlık ResmiMide bulandıran görüntüler! Cips diye satılan 600 kilo ürün imha edildi

İŞLETME HAKKINDA İŞLEM BAŞLATILDI

Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Tarım Müdürlüğü görevlileriyle birlikte merdiven altı işletmeye baskın düzenledi.

ÖNERİLEN HABERLER
Megakent fırtına kabusu yaşadı! İstanbul Valiliği bilançoyu açıklayıp uyardı
YASAM

Megakent fırtına kabusu yaşadı! İstanbul Valiliği bilançoyu açıklayıp uyardı

Denetimde, halk sağlığını açıkça tehdit ettiği belirlenen cipsler toplatıldı ve imha edilmek üzere muhafaza altına alındı. Üretim yerinde yapılan incelemelerde hem mevzuata hem de en temel hijyen kurallarına aykırı çok sayıda olumsuzluk tespit edildi. İşletme hakkında yasal işlem başlatıldı.

Mide bulandıran görüntüler! Cips diye satılan 600 kilo ürün imha edildi
Başlık ResmiMide bulandıran görüntüler! Cips diye satılan 600 kilo ürün imha edildi

Ortaya çıkan manzaranın “gıda üretimi” ile bağdaşmadığını vurgulayan yetkililer, hijyen yoksunu ortamda hazırlanan bu ürünlerin vatandaşın sofrasına kadar ulaşmasının büyük bir tehlike olduğuna dikkat çekti.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da tepki göstererek, “Vatandaşımızın sağlığıyla oynayan kim olursa olsun gereğini yapıyoruz. Bu görüntüler kabul edilemez. Denetimlerimiz aralıksız devam edecek” dedi.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.