Şanlıurfa'da tüyleri diken diken eden olay: Artçı depremin ardından yıkılan bina anbean görüntülendi

Düzenleyen:
- Güncelleme:

YAŞAM Haberleri

Depremden etkilenen illerden biri de Şanlıurfa oldu. 7.4 büyüklüğündeki depremle sarsılan Şanlıurfa'da tüyleri diken diken eden bir olay yaşandı. Artçı depremlerin ardından bir bina yıkıldı.

Türkiye 6 Şubat Pazartesi gününe merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan 7.4 büyüklüğündedeprem ile uyandı. Deprem çok sayıda ilde hissedildi. Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Malatya, Şanlıurfa, Adıyaman ve Hatay'da da hissedilen depremde can kaybı 284'e ulaşırken, yaralı sayısı da 2 bin 323'e yükseldi. 

Toplamda 10 ilde hissedilen ve yıkıma yol açan deprem sonrası çalışmalara göre bin 710 bina yıkıldı. Türkiye'de tüm imkanlar deprem bölgesi için seferber edildi. Her birimden unsurlar bölgeye aktarılmak üzere hazır halde bekletiliyor. 

DEPREM SONRASI ŞANLIURFA'DA BİNA ÇÖKTÜ

Deprem bölgesinden yıkılan binalara ilişkin de görüntüler geliyor. Şanlıurfa'da 18 kişinin hayatının kaybettiği ve 200 kişinin yaralandığı tespit edildi.

Şanlıurfa'da korkunç bir görüntü kameralara yansıdı. Artçı depremin ardından bir binanın çöktüğü anlar da anbean görüntülendi. Olayın Şanlıurfa’nın Bahçelievler Mahallesi'nde gerçekleştiği aktarıldı. 

KAHRAMANMARAŞ DEPREMİNDE İL İL SON DURUM…

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...