Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Ablasını kurtarmak için girdiği denizde can verdi!

Ablasını kurtarmak için girdiği denizde can verdi!
Fotoğraf Başlığı Ablasını kurtarmak için girdiği denizde can verdi!

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde boğulma tehlikesi geçiren ablasını kurtarmak için denize giren 19 yaşındaki genç, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kaydet
a- | +A

Kocaeli'nin Kandıra ilçesi Kumcağız Sahili'nde sabah saatlerinde denize giren bir kadın dalgaların artmasıyla boğulma tehlikesi geçirdi.

Ablasının yardımına koşan 19 yaşındaki Arif Tosun da denize girdi. Tosun ve ablası ekipler tarafından kurtarılarak sudan çıkarıldı. Sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan Arif Tosun yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, ablasının ise kurtarıldığı öğrenildi.

Ablasını kurtarmak için girdiği denizde can verdi!
Başlık ResmiAblasını kurtarmak için girdiği denizde can verdi!

BÖLGEDE DENİZE GİRMEK YASAKLANDI

Olayın ardından olumsuz hava şartları nedeniyle bölgede denize girmek yasaklandı. Arif Tosun'un cenazesinin bugün Kullar Merkez Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından defnedileceği öğrenildi.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
3. Sayfa
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.